2e hands kantoormeubelen

Het is prijstechnisch interessant om uw kantoorruimte in te richten met 2e hands kantoormeubelen. U moet bij het woord 2e hands kantoormeubel niet denken aan oud, beschadigd of gedateerd meubilair. Het gaat meestal om series bureau´s, stoelen, kasten en andere kantoorartikelen van recente makelij, die werkelijk niet van nieuw te onderscheiden zijn. Zo kunt u voor een aantrekkelijke prijs meubilair van topfabrikanten aanschaffen.

Wij noemen dit graag ‘zo-goed-als-nieuwe´ kantoormeubelen. Ook de term ‘jong gebruikt´ meubilair is een uitdrukking die duidelijk maakt dat het gaat om moderne kantoorinrichting met uitstraling.

De aankoop van 2e hands kantoormeubelen heeft bovendien als voordeel dat het direct beschikbaar is en dus zonder lange levertijd bij u bezorgd kan worden. De THO beschikt over een grote magazijnopslag en drie ruime showrooms om het wisselende assortiment telkens op een goede manier aan de klant te kunnen presenteren.

Vind uw 2e hands kantoormeubelen bij de THO

Ons assortiment aan gebruikte kantoormeubelen is zo uitgebreid dat het bijna onmogelijk is om bij ons niet te slagen. De website is uiteraard up-to-date en geeft u de kans om op afstand een kijkje te nemen in ons aanbod. Het is echter onmogelijk om alles wat wij op voorraad hebben op onze website te plaatsen. Een bezoek aan onze showroom in Terborg, Huissen (bij Arnhem) of Apeldoorn, is daarom zeker de moeite waard. Overtuig u zelf van de kwaliteit van onze meubelen en onze service.

Wilt u al vóór uw bezoek aan onze showroom een vraag stellen aan ons team? Bel dan 0315-325 523 of email ons.

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.