2e hands kantoormeubilair

2e hands kantoormeubilair is prijstechnisch interessant. Een ander voordeel is dat het bij de aankoop direct beschikbaar is, waardoor het zonder lange levertijd bij u bezorgd kan worden. U hoeft bij 2e hands kantoormeubilair niet te denken aan oud, beschadigd, of gedateerd meubilair. Meestal gaat het om bureaus, stoelen, kasten en andere kantoorartikelen van recente makelij, die niet van nieuw te onderscheiden zijn.

Uitgebreid assortiment

Bij de Terborgse HandelsOnderneming (THO) bent u aan het juiste adres om voor een aantrekkelijke prijs 2e hands kantoormeubilair van topfabrikanten aan te schaffen. Ons assortiment aan 2e hands kantoormeubilair is zo uitgebreid dat het bijna onmogelijk is om bij ons niet te slagen.

Ook nieuw kantoormeubilair

Wij bieden ook een ruime keuze aan nieuw kantoormeubilair. Kortom, de Terborgse HandelsOnderneming is in staat om voor elk budget een technisch betrouwbare volledig ingerichte werkplek te bieden.

Komt u langs in onze showrooms in Terborg of Huissen om ons aanbod van 2e hands kantoormeubilair te bekijken. Overtuig uzelf van de kwaliteit van onze meubelen en onze service. Voor vragen kunt u ons ons bellen op het nummer 0315-325523 of stuur ons een e-mail.

Uw complete kantoor interieur (zowel nieuw als gebruikt) kunnen wij leveren. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op!

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.