• 10.000+ producten op voorraad
  • Eenvoudig en snel bestellen
  • Garantie; ook op gebruikte producten
  • Gratis bezorging vanaf € 250,- excl. btw
  • Afhalen in Terborg, Huissen en Apeldoorn
  • Eigen bezorg- en montage dienst

Kantoormeubelen, kantoorinrichting en magazijninrichtingen

Wilt u graag kantoormeubelen, een nieuwe kantoorinrichting of magazijninrichting kopen? Al sinds 1989 vindt u bij de Terborgse HandelsOnderneming (THO) alles wat u nodig heeft voor het inrichten van uw kantoor of magazijn. Van kantoormeubelen en magazijninrichtingen tot alle bijhorende accessoires en kantoorartikelen. Een goed ingerichte en ergonomische werkplek zorgt er immers voor dat medewerkers productief kunnen werken.

Zowel nieuwe als gebruikte kantoormeubelen

Bij de Terborgse HandelsOnderneming vindt u zowel nieuwe als gebruikte kantoormeubelen van verschillende topmerken zoals Aspa, Ahrend, Lensvelt en meer! Of u nou op zoek bent naar bureaustoelen, bureaus, zit- sta bureaus of archiefkasten. Wij hebben het allemaal!

U kunt online ons aanbod bekijken en bestellen, maar het is ook mogelijk om één van onze showrooms te bezoeken. Wij hebben showrooms in de volgende plaatsen:

Waarom de Terborgse HandelsOnderneming (THO)?

De Terborgse HandelsOnderneming is uw partner voor kantoormeubelen, kantoorinrichtingen en magazijninrichtingen. Bij ons profiteert u van:

  • Garantie (ook op gebruikte kantoormeubelen!)
  • Grote voorraad
  • Gemonteerd geleverd
  • Gratis bezorging vanaf € 250,-

Lees ook wat onze klanten over ons zeggen, zie bijvoorbeeld deze Google recensie:

'Voor ons nieuwe Makelaarskantoor in Alkmaar hebben we bureau's, kasten en spreektafels besteld bij Terborgse HandelsOnderneming. Hun collectie is groot en de service is uitstekend. Goede ontvangst gehad in de showroom door Ruud die meedenkt aan de praktische oplossingen en de ideale opstellingen van de werkplekken voor ons kantoor. De levering was snel en correct. Alles is ter plaatse vakkundig geïnstalleerd door THO. Ik kan de THO bij elke ondernemer aanraden. Dapper & van Aalst Makelaardij | Makelaar Alkmaar'

Services van de Terborgse HandelsOnderneming

Naast het aanbieden van kantoormeubelen kunt ook bij ons terecht voor onderhoud en/of restauratie van uw kantoormeubelen. Wij kunnen bijvoorbeeld uw bureaublad vervangen, uw bureaustoel opnieuw stofferen in een kleur naar keuze of een nieuwe sleutel leveren als u de sleutel van uw kantoorkast kwijt bent. Voor advies, meer informatie of vragen kunt u contact opnemen via mail op contact@terborgse.nl, via telefoon op 0315-325523 of langskomen in één van onze showrooms. Wij helpen u graag!

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.