Actueel

dinsdag 20 oktober 2015

Nieuwe informatiekaart

Nieuwe informatiekaart brandwerendheid

Informatiekaart brandwerendheid

Enig tijd terug werd de infomatiekaart kluizen normering en dekkingsadvies enthousiast ontvangen door onze klanten. De Vereniging Geld- en Waardeberging (VGW) heeft daarom dan ook besloten om eenzelfde kaart uit te brengen voor brandwerdendheid!

Brandwerende normeringen

De kaart geeft een helder overzicht van de verschillende normeringen en welke test de kluis daarbij heeft ondergaan. Zo bieden kluizen en kasten getest volgens EN 1047-1 en UL 72 de beste bescherming en maximale zekerheid. Kluizen en kasten met een DIN 4102 normering zijn daarentegen niet getest en daarvan is dus niet bewezen dat deze daadwerkelijk brandwerend zijn. De kaart is een handig hulpmiddel wanneer u overweegt een brandwerende kast of brandwerende kluis aan te schaffen.

Testinstituten

U vindt op de nieuwe kaart ook informatie over hoe u een goede brandwerende kast / kluis kunt herkennen aan de juiste labels en hoe het testen van een brandwerende kast / kluis in zijn werking gaat.

Informatie - kaart ontvangen?

Meer informatie? Wilt u de kaart graag ontvangen? Neemt u dan contact op met onze afdeling verkoop.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.