Algemeen

  1. Geeft de THO ook advies met betrekking tot de inrichting?
  2. Kan ik mijn bestaande inrichting bij de THO inruilen?
  3. Kan ik bij de THO een inrichting huren?
  4. Koopt de THO ook complete inrichtingen op?
  5. Wat houden de outlet- en aktie voorwaarden in?

Geeft de THO ook advies met betrekking tot de inrichting?

De THO geeft u graag advies. Dit kan bij u op locatie of in een van onze showrooms. Onze vakkundige opgeleide verkoopadviseurs hebben geruime ervaring met betrekking tot inrichtingsvraagstukken. Of het nu om een enkele werkplek gaat of een complete kantoor/magazijnvernieuwing, onze adviseurs denken graag met u mee. Gezien de mogelijkheden zo enorm zijn raden wij u ook zeker aan gebruik te maken van deze gratis service. Wenst u een inrichting waarbij het uitgangspunt de esthetiek is? Welke bij uw corporate identity moet passen? Of wenst u een inrichting welke in eerste plaats interessant is voor de portemonnee? Een combinatie van deze punten? Onze verkoopadviseurs zijn van alle markten thuis. 

Natuurlijk zijn onze verkoopadviseurs op de hoogte van arbo richtlijnen en weet men alles van ergonomische oplossingen. Jaarlijks bezoek door onze verkoopadviseurs van workshops, cursussen en beurzen zorgen ervoor dat de kennis altijd up-to-date is en dat men weet wat de eisen en trends van dit moment zijn. De THO is nog steeds een onafhankelijke kantoor- en magazijninrichter, niet gebonden aan vaste leveranciers. Met dit in het achterhoofd en de enorme voorraad, weten onze verkoperadviseurs u ongetwijfeld een passende oplossing te presenteren.

Tip: Indien u onze showroom komt bezoeken is het raadzaam een plattegrond/tekening van de in te richten ruimte(s) mee te nemen.

Tip: Ook voor persoonsgebonden advies bij aanschaf van nieuwe bureaustoelen bent u bij ons aan het juiste adres.

Kan ik mijn bestaande inrichting bij de THO inruilen?

Bij aankoop van een nieuwe of zo goed als nieuwe inrichting bestaat er de mogelijkheid tot inruilen van uw huidige inrichting. Afhankelijk van de staat, leeftijd en type materiaal levert uw huidige inrichting u wellicht ook nog wat op!

Kan ik bij de THO een inrichting huren?

Ook daar waar het op korte termijn behoeften aankomt biedt de THO meer dan voldoende mogelijkheden. Verhuur van enkele items tot compete inrichtingen. In principe verhuurt de THO alles wat ze in haar assortiment heeft tegen zeer concurrerende prijzen. Voor meer informatie over de verhuurmogelijkheden klik hier

Koopt de THO ook complete inrichtingen op?

Een enkel bureau wordt u aan ons niet kwijt maar opkopen van grotere partijen doen wij zeker. Vervangingen, verhuizingen, inkrimpingen, opheffingen, opruimingen en faillisementen, vaak blijft er meubilair achter/over. De THO koopt dit graag op. Wij zijn uitsluitend geinteresseerd in complete inrichtingen vanaf 15 werkplekken tot projecten van een circa 1500 werkplekken of meer. Opkopen doen we veel en al 25 jaar, naast de reëele vergoedingen voor uw inrichting staat de THO goed bekend om haar manier van werken. Kantoor- en/of bedrijfspanden worden snel en op een nette manier ontdaan van de inrichting. Wilt u meer informatie over de opkoop van uw inventaris klik dan hier.

Wat houden de outlet- en aktievoorwaarden in?

Kopen tegen een outletprijs / onder as-is geschiedt onder de volgende condities: u koopt het artikel in de conditie waarin het zich op het moment van aankoop bevindt. U dient uw aankoop zelf af te halen in een van onze showrooms of bij ons magazijn in Terborg, afhankelijk van waar uw aankoop zich bevindt. U dient uw aankoop bij het afhalen contant af te rekenen dan wel te pinnen. Uw aankoop wordt u gedemonteerd of gemonteerd geleverd, afhankelijk van de status waarin uw aankoop zich bevindt. Garantie is niet meer van toepassing. U heeft een week lang retourrecht, niet goed - geld terug. 

 

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.