Betalen

  1. Op welke wijze kan ik bij de THO betalen?
  2. Kan ik bij de THO ook pinnen?
  3. Kan ik bij de THO met mijn creditcard betalen?
  4. Kan ik bij de THO op rekening kopen?

 

Op welke wijze kan ik bij de THO betalen?

  1. Contant in de showroom of contant aan de chauffeur bij aflevering.
  2. Pinnen bij al onze vestigingen in de showroom.
  3. Middels een bank- of giro overschrijving op ons Rabo rekeningnummer NL35RABO 0359160646
  4. Bestellingen via de webshop kunnen worden betaald middels Ideal en creditcard.

Uiteraard zijn onze betaalcondities mede afhankelijk van de met u gemaakte afspraken. Deze afspraken liggen vast in uw offerte en/of opdrachtbevestiging.

Kan ik bij de THO ook pinnen?

Bij de THO kunt u in alle vestigingen pinnen. Pinnen bij onze chauffeurs is (nog) niet mogelijk. Indien u de gekochte goederen via een transporteur onder rembours geleverd krijgt dan behoort pinnen bij de chauffeur veelal wel tot de mogelijkheden. Mocht dit wenselijk zijn informeer dan vooraf bij onze verkopers of dit mogelijk is, dit is namelijk afhankelijk van service van het transportbedrijf waarmee wij de goederen zullen verzenden.

Kan ik bij de THO met mijn creditcard betalen?

Bij bestellingen in de webshop wordt u de mogelijkheid geboden middels creditcard te betalen.

Kan ik bij de THO op rekening kopen?

Klanten waarmee wij eerder zaken hebben gedaan kunnen op rekening kopen onder nader overeen te komen condities. Klanten waarmee wij geen ruime betalingservaring hebben dienen de factuur voor levering te voldoen door overschrijving op ons Rabo bankrekeningnummer NL35RABO0359160646. Het verschuldigde bedrag dient dan voor 12.00 uur op de dag, voorafgaand aan de dag van levering, op onze rekening te zijn bijgeschreven.Indien wij andere betalingscondities met u zijn overeengekomen dan zijn deze vastgelegd in uw offerte en/of opdrachtbevestiging.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.