Tweedehands ladeblokken

Nog steeds een zeer gewaardeerde vriend aan het bureau, gebruikte / 2e hands ladeblokken blijven handige en prettige items in de kantooromgeving. Tweedehands ladeblokken vindt u bij de THO voldoende op voorraad in tal van uitvoeringen. Een zo goed als nieuw ladeblok vinden dat bij uw eventuele bestaande bureau past mag dan ook geen probleem opleveren. Handig als opbergmiddel voor uw persoonlijke items en de documenten die u vaak bij de hand wenst te hebben. Ook leveren gebruikte ladeblokken een bijdrage aan een clean-desk policy, kleine materialen hoeven immers niet op het bureau te blijven staan.

Gebruikte en nieuwe ladeblokken zijn er in zoveel uitvoeringen dat wij kunnen begrijpen dat u misschien door de bomen het bos niet meer ziet, vraag dan vrijblijvend advies bij een van de THO verkoopmedewerkers.

Metalen ladeblokken, houten ladenblokken zijn perfect als persoonlijke berging. Een ladeblok wordt nog steeds door velen gewaardeerd. 2-ladige ladeblokken, 3-ladige ladeblokken, 4-ladige ladeblokken zijn het meest voorkomend. Een 2-ladig ladenblok / 3-ladig ladenblok is meestal uitgevoerd met een grote lade om hangmappen in op te bergen. De meeste van deze gebruikte ladeblokken zijn geschikt voor zowel A4 formaat dossier als folio formaat. Een 4-ladig ladeblok of zelfs 5-ladig ladenblok heeft meestal zogenoemde A4 lades en/of een pennenlade.

Ahrend ladeblokken, Aspa ladeblokken, Drentea ladeblokken, Kembo ladeblokken, Gispen ladeblokken, Emmein ladeblokken, GDB ladeblokken, een gebruikt ladeblok bij uw huidige inrichting moet geen enkel probleem zijn. De verkoopafdeling adviseert u overigens ook graag. Leg uw vraag hier eenvoudig en vrijblijvend bij de verkoopadviseurs neer!  

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.