Tweedehands ladekasten

Gebruikte ladenkasten komen gezien het digitale tijdperk steeds minder voor in het THO assortiment, maar een aantal tweedehands kasten staan altijd wel op voorraad. De voorraad die u hieronder weergegeven ziet, is dan ook niet de volledige voorraad. Wanneer u op zoek bent naar een groter aantal of een specifieke ladenkast/hangmappenkast adviseren wij u contact op te nemen met onze afdeling verkoop. Gebruikte A4- dan wel folio formaat kasten worden niet meer massaal opgekocht door de THO door de teruglopende vraag uit de markt, wat niet wil zeggen dat de THO deze niet kan leveren. Het uitgebreide THO netwerk biedt hier meestal uitkomst! 

De metalen ladenkasten om dossiers in op te bergen komen we steeds minder tegen. Metalen hangmappenkasten worden ook steeds minder nieuw verkocht gezien de digitalisering. De stalen dossierkasten met laden, geschikt voor hangmappen in diverse formaten komen zeker nog wel binnen echter niet meer in zulke grote getalen als 10 jaar geleden. Naast de metalen ladenkasten van Drentea, Ahrend, Aspa, Emmein, Triumph, Bisley, Fireking zelf kunt u bij de THO ook terecht voor onderdelen en reparatie van ladekasten. Niet alles maar veel is mogelijk en/of leverbaar. 

Op zoek naar een specifieke 2-ladige, 3-ladige of 4-ladige dossierkast? Een registratuurkast? Neem contact op met de THO verkoopafdeling en zij helpen u graag verder! 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.