Tweedehands Roldeurkasten

Gebruikte roldeurkasten / tweedehands roldeurkasten zijn wat opbergmiddelen betreft de meestvoorkomende items in het THO assortiment. Een 2e hands roldeurkast / gebruikte roldeurkast wordt door de THO bij binnenkomst technisch gecontroleerd en voor levering gereinigd. Er zijn voldoende gebruikte roldeurkasten voorradig welke niet misstaan in een keurig nette kantooromgeving, sterker nog, sommige kasten zijn echt als nieuw. Met aanschaf van een gebruikte roldeurkast onderneemt u stukken duurzamer dan wanneer u voor nieuwe roldeurkasten kiest. Niet onbelangrijk: ook uw financieel controller zal blij zijn met de keuze voor gebruikt.

Ook grotere aantallen, uniforme, tweedehands kasten zijn geen probleem bij de THO. Ziet u niet de gewenste roldeurkast(en) weergegeven welke u zoekt? Neem dan contact op met onze afdeling verkoop.    

Al jaren heeft de THO een van de grootste voorraden gebruikte roldeurkasten van Nederland. Ahrend roldeurkasten, Gispen roldeurkasten, Aspa roldeurkasten, Lensvelt roldeurkasten, Kembo roldeurkasten, Drentea roldeurkasten, de grote merken komen veel voor en zijn meestal in tal van typen, maten en kleuren voorradig. Naast erg jong gebruikte kasten staan er ook oudere modellen, zo heeft de THO ook een Ahrend roldeurkast, Gispen roldeurkast, Aspa roldeurkast, Lensvelt roldeurkast, Dentea roldeurkast, Kembo roldeurkast welke voor magazijn- opslagdoeleinden geschikt is. Gebruikte roldeurkasten / gebruikte jaloeziedeurkasten komen wekelijks binnen bij de THO, wanneer u hierboven niet de kast ziet staan welke u zoekt kan het dus maar zo zijn dat de THO deze volgende week wel op voorraad heeft!

De afdeling verkoop helpt u graag bij een eventuele zoektocht, stuur hier eenvoudig uw aanvraag in en er zal z.s.m. contact met u worden opgenomen. De THO verkoopafdeling weet ook vaak wat er op korte termijn binnenkomt. Ook weet men vaak of het item dat u zoekt elders te vinden is. Gebruikte roldeurkasten worden door de technische dienst van de THO nagezien en voor uitlevering wordt iedere gebruikte kast gereinigd. De THO levert 2e hands kasten graag bij u af middels de eigen bezorgservice. De THO heeft vaak kasten waarbij u echt moeite moet doen het verschil tussen een tweedehands kast en nieuwe kast te vinden!   

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.