Tweedehands Roldeurkasten

Gebruikte roldeurkasten zijn, wat opbergmiddelen betreft, de meestvoorkomende archiefkast in het THO assortiment. Een tweedehands roldeurkast wordt door de THO bij binnenkomst technisch gecontroleerd en voor levering gereinigd. Er zijn voldoende gebruikte roldeurkasten voorradig welke niet misstaan in een keurig nette kantooromgeving, sterker nog, sommige kasten zijn echt als nieuw. Met aanschaf van een gebruikte roldeurkast onderneemt u stukken duurzamer dan wanneer u voor nieuwe roldeurkasten kiest. Niet onbelangrijk: ook uw financieel controller zal blij zijn met de keuze voor gebruikt.

Dankzij onze grote voorraad zijn grote aantallen ook geen probleem. Ziet u niet de gewenste roldeurkast(en) weergegeven welke u zoekt? Neem dan contact op met onze afdeling verkoop.    

Grote voorraad gebruikte roldeurkasten

Al jaren heeft de THO een van de grootste voorraden gebruikte roldeurkasten van Nederland. Wij hebben altijd wel een aanbod tweedehands roldeurkasten van verschillende topmerken. Ze komen veel voor en zijn  in tal van typen, maten en kleuren voorradig. Naast erg jong gebruikte roldeurkasten staan er ook oudere modellen tegen aantrekkelijke prijzen. Een roldeurkast is perfect voor in uw kantoor of voor in het magazijn om papieren en/of producten in op te slaan. Wij krijgen dagelijks nieuwe roldeurkasten binnen bij de THO, wanneer u hierboven niet de tweedehans roldeurkast ziet staan welke u zoekt kan het dus maar zo zijn dat de THO deze volgende week wel op voorraad heeft!

De afdeling verkoop helpt u graag bij een eventuele zoektocht, stuur hier eenvoudig uw aanvraag in en er zal z.s.m. contact met u worden opgenomen. De THO verkoopafdeling weet ook vaak wat er op korte termijn binnenkomt. Ook weet men vaak of het item dat u zoekt elders te vinden is. Gebruikte roldeurkasten worden door de technische dienst van de THO nagezien en voor uitlevering wordt iedere gebruikte kast gereinigd. De THO levert 2e hands kasten graag bij u af middels de eigen bezorgservice. De THO heeft vaak kasten waarbij u echt moeite moet doen het verschil tussen een tweedehands kast en nieuwe kast te vinden!   

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.