Tweedehands schuifdeurkasten

Bij gebruikte / 2e hands schuifdeurkasten denken de meeste mensen aan de oude, bruin/beige, lompe metalen 200x200cm kasten. Dat er al jaren superhippe en strakke schuifdeurkasten gemaakt worden, is de meeste mensen blijkbaar ontgaan. Ook in het gebruikte THO assortiment komt u deze jonge schuifdeurkasten al tegen. Schuifdeurkasten zijn efficient en vaak doordat ze demontabel zijn (niet allemaal!) ook op verdiepingen te plaatsen waar u normaliter een draaideur- of roldeurkast niet kunt plaatsen. Een tweedehands schuifdeurkast is er in diverse uitvoeringen, soms zelfs in te zetten als akoestische oplossing.

Staat de schuifdeurkast die u zoekt hieronder niet weergegeven? Neem contact op met de verkoop, zij zullen in ieder geval proberen u verder te helpen.

Een schuifdeurkast is een praktische oplossing, zeker ook voor kleinere ruimtes. Een metalen kantoorkast met schuifdeuren, houten kantoorkast met schuifdeuren, de THO heeft deze kasten gebruikt meestal wel op voorraad! Gebruikte paneeldeurkasten zoals deze gebruikte kasten ook wel genoemd worden bieden als groot voordeel dat deze ook in kleine(re) ruimtes toepasbaar zijn. De schuifdeuren komen niet de ruimte in waardoor er voor de kast geen extra ruimte benodigd is. Ook zijn gebruikte schuifdeurkasten vaak demontabel waardoor een 2e hands schuifdeurkast ook geplaatst kan worden op verdiepingen waar andere kasten met geen mogelijkheid te plaatsen zijn.

Mocht u hierboven niet de gebruikte schuifdeurkast zien staan welke u zoekt raden wij u aan contact op te nemen met de THO verkoopafdeling. Legt u uw wensenlijst aan hen voor en ongetwijfeld kunnen zij u verder helpen. 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.