Tweedehands schoolmeubilair

Bent u op zoek naar schoolmeubilair? Als school wilt u dat studenten, leerlingen en medewerkers les krijgen en werken in een fijne, veilige en comfortabele omgeving. Daarnaast is het belangrijk dat schoolmeubelen duurzaam zijn. Wanneer schoolmeubelen duurzaam zijn, gaan ze namelijk jarenlang mee en hebben ze weinig onderhoud nodig.

Wilt u advies over gebruikt schoolmeubilair? Neem dan gerust contact op met de THO-verkoopafdeling, waar ze u graag meer vertellen over de mogelijkheden. Daarnaast kunnen zij u ook vertellen wat er naast het onderstaande aanbod nog meer mogelijk is.

 

Gebruikt schoolmeubilair

Bij de Terborgse Handelsonderneming vindt u gebruikt schoolmeubilair van verschillende merken. Niet alleen bij nieuw meubilair krijgt u garantie, maar ook bij gebruikt schoolmeubilair. Daarnaast bieden wij een snelle levering, omdat ons gebruikt schoolmeubilair uit een enorme voorraad geleverd wordt. Bekijk het huidige aanbod hierboven!

Laat u adviseren

Graag helpen wij u bij het vinden van de juiste schoolmeubelen voor uw studenten, leerlingen en medewerkers. Onze vakkundige en ervaren verkoopadviseurs hebben ruime ervaring met de inrichting van scholen en kantoren. Zoekt u schoolmeubelen die goed passen bij een bepaalde uitstraling? Of zoekt u schoolmeubilair met een aantrekkelijke prijs? Of allebei? Onze verkoopadviseurs staan klaar om u te helpen!

Services van THO

Naast dat wij schoolmeubilair aanbieden, bent u bij de Terborgse Handelsonderneming ook op de juiste plek voor restauratie en onderhoud van uw schoolmeubelen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of kom langs in een van onze showrooms in Terborg, Apeldoorn of Huissen.

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.