Tweedehands Bureaubladen en werkbladen

De THO levert al sinds 1989 gebruikte bureaubladen / werkbladen voor (en van) kantoormeubelen. Vervangen van bestaande beschadigde bureaubladen / werkbladen kan zo op een milieuvriendelijke en financieel aantrekkelijke wijze. Originele werkbladen / bureaubladen van bekende merken als Ahrend, Kembo, Lensvelt, Gispen, Pami, Aspa bijvoorbeeld zijn meestal ruim voorradig.

Onze verkoopafdeling kan u snel vertellen of het specifieke blad dat u zoekt ook voorradig is. Melamine-, HPL- , volkern- en massieve bladen in allerhande diktes en dessins zijn leverbaar. En wanneer u niet kunt slagen in ons gebruikte assortiment leveren wij het u graag nieuw! Kortom: schroom niet contact op te nemen met het THO team.

Wanneer u op zoek bent naar een gebruikt werkblad / 2e hands werkblad voor een bureau en/of tafel heeft de THO een enorme keuze. Gebruikte bureaubladen / gebruikte tafelbladen heeft de THO altijd voldoende op voorraad. Een tweedehands bureaublad / tweedehands bureaublad is er in tal van soorten en maten. Melamine 2e hands bureaubladen, HPL bureaubladen, MDF bureaubladen en ook gebruikte volkern bureaubladen zijn leverbaar.

Of een gebruikt tafelblad dat u hierboven gezien heeft past op het onderstel dat u reeds in bezit heeft? Of dat een combinatie met een weergegeven onderstel lukt? schroom niet contact op te nemen met de THO verkoopafdeling. Zij helpen u graag verder.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.