Tweedehands Design bureaus, tafels en meer

U bent op zoek naar iets bijzonders? Een stukje gebruikt design meubilair? Ook dit komt bij de THO vaker dan eens binnen. De gebruikte design items welke de THO u hier biedt, zijn allen technisch nagezien en worden voor levering natuurlijk ook gereinigd. Net als het ‘standaard’ gebruikte meubilair leveren wij de meeste gebruikte designer items met THO garantie netjes bij u af.

Wanneer u op zoek bent (of misschien al wel jaren!) naar dat ene een specifieke bureau van designer A of B meldt u dit dan bij onze afdeling verkoop. Op moment dat een item binnenkomt bent u de eerste die het hoort! Kijkt u ook even bij de gebruikte zitmeubelen onder design voor bijpassende stoelen.

Design kantoormeubilair, gebruikte designeritems... Iets speciaals in de kantooromgeving? Dat hoeft dus niet altijd de hoofdprijs te kosten! En nog eens een stuk duurzamer ook. Kantoormeubel-designeritems komen vaker dan eens bij de THO binnen. Ook de binnengekomen design-kantoormeubelen worden door de THO technisch nagezien en voor levering gereinigd.

Tweedehands design kantoormeubilair wordt u in de meeste gevallen door de THO geleverd inclusief THO garantie. De THO ziet vaak 2e hands designer items van o.a. Vitra, Montis, Castelijn en bijvoorbeeld een Artifort binnenkomen. Mocht u nu een specifiek designers meubelstuk zoeken, raden wij u aan contact op te nemen met de afdeling verkoop, u weet maar nooit...     

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.