Tweedehands receptiebalies

Het visitekaartje van uw onderneming, de receptiebalie. De THO heeft een mooi assortiment receptiebalies voor u. Gebruikte receptiebalies zijn niet altijd voorradig bij de THO maar gebruikte receptiebalies komen regelmatig binnen. Een receptiebalie is meestal maatwerk maar middels een uitgekiend productgamma kunnen wij u dit 'maatwerk' tegen een zeer schappelijke prijs aanbieden.

Laat u vrijblijvend informeren door ons verkoopteam wanneer u op zoekt bent naar een receptiebalie. Zij kunnen u ook vertellen of er misschien nog receptiebalies gebruikt op korte termijn arriveren!

Staat de gebruikte balie die u zoekt er niet tussen? Neem contact op met onze afdeling verkoop! Wellicht weten zij nog een tweedehands receptiebalie voor u te vinden. Gebruikte receptiebalies komen in het THO assortiment zeker voor, echter niet zo veelvuldig als een gebruikt bureau of tweedehands bureaustoel. Wanneer er geen gebruikte ontvangstbalie of gebruikte entreebalie voorradig is kan de THO u eventueel ook een aanbieding doen toekomen voor een nieuwe receptiebalie. Een nieuwe balie hoeft helemaal niet zo duur te zijn als dat de meeste mensen denken!

De THO levert zowel nieuwe baliewerkplekken als gebruikte baliewerkplekken graag bij u op locatie. En een tweedehands baliewerkplek levert de THO het liefst 'als nieuw'! Ook een gebruikte toonbank wordt meestal door de THO geleverd met THO garantie. Een 2e hands toonbank met zekerheid dus! 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.