Tweedehands statafels

Een flexibele en informele oplossing. Een statafel komt altijd van pas. Tijdens (informele) bijeenkomsten binnen uw organisatie of tijdens beurzen bijvoorbeeld. Op het moment dat u een statafel niet nodig heeft, klapt u de tafel eenvoudig en snel in zodat u de tafel op kunt bergen zonder dat deze heel veel ruimte inneemt. Middels een uitgebreid assortiment rokken/linten kunt u de statafels ook nog eens prima laten aansluiten bij uw huisstijl.

De THO verkoopafdeling vertelt u graag meer over statafels en de mogelijkheden welke het assortiment accessoires u biedt. Ook weten de verkoopmedewerkers of er op korte termijn nog gebruikte statafels binnenkomen. Mail vrijblijvend de THO verkoopafdeling

Een tweedehands statafel / 2e hands statafel komt altijd van pas. Aan een gebruikte statafel kan prima even snel vergaderd worden maar een gebruikte statafel in de kantine is natuurlijk ook niet verkeerd. Gebruikte statafels heeft de THO vaak maar niet altijd op voorraad. Mocht u op zoek zijn naar tweedehands statafels / 2e hands statafels en u ziet in het overzicht hier niet hetgeen u zoekt raden wij u aan contact op te nemen met de THO verkoopafdeling.

Mocht er nu geen gebruikte / zo goed als nieuwe statafel beschikbaar zijn dan kan de THO u wellicht een mooie aanbieding maken voor een nieuwe statafel. Een nieuwe statafel wordt natuurlijk geleverd met garantie, wist u dat de THO de meeste gebruikte statafels levert met THO garantie?

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.