Tweedehands vergadertafels

Even een klein overleg of een lange vergadering, de THO heeft gebruikte vergadertafels passend voor ieder doel en voor iedere ruimte. Gebruikte vergadertafels zijn er van groot tot klein in tal van vormen, maten en dessins. Ook wanneer u hieronder een tafel in het juiste model maar niet de juiste kleurstelling ziet staan biedt de THO mogelijkheden. Ook voor gebruikte (en nieuwe) vergaderstoelen bent u bij de THO aan het juiste adres!   

Ook de gebruikte vergadertafels van de THO worden meestal door de eigen bezorgdienst geleverd en keurig geïnstalleerd. Wanneer u advies wenst inzake vergadertafels / spreektafels neemt u contact op met onze afdeling verkoop.

Tweedehands vergadertafels van verschillende merken

Een tweedehands vergadertafel kopen? De THO heeft een grote voorraad en biedt een ruime keuze in gebruikte vergadertafels. Wij hebben tweedehands vergadertafels van verschillende topmerken. Zo hebben wij onder andere tafels van Ahrend, Aspa, Gispen, Castelijn, Kembo en nog veel meer merken. Alle vergadertafels die wij binnenkrijgen worden vooraf grondig geïnspecteerd en nagezien op gebreken. Als de gebruikte vergadertafels goedgekeurd worden en grondig zijn gereinigd komen ze pas in onze showroom te staan. Wij spreken dan zelf ook liever van ‘zo goed als nieuw’. Vanzelfsprekend hoort bij een vergadertafel ook vergaderstoelen. Wij hebben ook een uitgebreide voorraad met tweedehands vergaderstoelen tegen aantrekkelijke prijzen. 

Ook garantie op gebruikte vergadertafels!

Wij staan voor kwaliteit en hebben vertrouwen in onze producten. Daarom krijgt u bij THO ook garantie op gebruikte kantoormeubelen. Wij bieden zo ook op onze tweedehands vergadertafels een garantie van 2 jaar. De garantie geldt op ons gehele aanbod, behalve op producten in de kantoormeubelen outlet. Weten of de tweedehands vergadertafel die u bekijkt onder onze voorwaarden valt? Dit kunt u gemakkelijk weer vinden op de productpagina.

Wilt u graag advies welke overlegtafel het beste bij uw bedrijf of ruimte past? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in één van onze showrooms. Wij staan u graag te woord.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.