Tweedehandse zit sta bureas

Behalve de standaard gebruikte bureaus heeft de THO ook een assortiment gebruikte zit-sta werkplekken. Een mens is in de basis niet gemaakt om te zitten, een gebruikte zit-sta werkplek zorgt ervoor dat u ook staand kunt werken. Ergonomisch is een zit-sta werkplek echt een aanrader, combineer een zit-/stawerkplek evt. met een ergonomische bureaustoel of werkstoel! Een enkel gebruikt zit-/stabureau of een complete kantoorinrichting, beide zijn geen probleem. Een 2e hands zit-/stabureau hoeft overigens geen 2e keus te zijn! Zo goed als nieuwe zit-sta bureaus worden bij de Terborgse Handelsonderneming (THO) altijd technisch gecontroleerd en voor levering gereinigd. Een gebruikt zit/sta bureau leveren als een nieuw zit-sta bureau is dan ook een streven van de THO. De THO is een servicegerichte organisatie en wij hebben vertrouwen in onze producten. Daarom geven wij in 9 van de 10 gevallen ook nog eens garantie, wel zo prettig! 

De THO heeft altijd voldoende 2e hands kantoormeubilair op voorraad, maar het kan zijn dat u niet heeft gevonden wat u zocht. Neem dan contact op met de THO verkoopafdeling, wellicht komt hetgeen dat u zoekt op korte termijn binnen. 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.