Zit-/stawerkplekken

Behalve de standaard gebruikte bureaus heeft de THO ook een assortiment gebruikte zit-sta werkplekken. Een mens is in de basis niet gemaakt om te zitten, een gebruikte zit-sta werkplek zorgt ervoor dat u ook staand kunt werken. Ergonomisch is een zit-sta werkplek echt een aanrader, combineer een zit-/stawerkplek evt. met een ergonomische bureaustoel of werkkruk! De THO kijkt kritisch naar haar binnenkomende goederen, de zit-/stawerkplekken zijn dan ook technisch nagezien.

Behalve technisch nagezien zijn deze gebruikte zit - stawerkplekken ook gereinigd en is het mogelijk deze nog verder aan uw wensen aan te passen. Nieuwe werkbladen of zelfs het compleet refurbishen van onderstaand aanbod behoort tot de mogelijkheden. Advies nodig? Neem dan contact op met onze verkoopadviseurs.

Gebruikte zit-sta werkplekken van topmerken, Ahrend zit-/stabureaus, Gispen zit-/stabureaus, Lensvelt zit-/stabureaus, Aspa zit-/stabureaus, Kinnarps zit-/stabureaus, Twinform zit-/stabureaus, Schaffenburg zit-/stabureaus, Vitra zit-/stabureaus, Drentea zit-/stabureaus, Emmein zit-/stabureaus, Pami zit-/stabureaus, Vepa zit-/stabureaus, Ceka zit-/stabureaus, Konig&Neurath zit-/stabureaus, Kusch&Co zit-/stabureaus, Markant zit-/stabureaus, Mibra zit-/stabureaus, Samas zit-/stabureaus, Scharf zit-/stabureaus, Voortman zit-/stabureaus, Wini zit-/stabureaus. De THO heeft altijd voldoende 2e hands kantoormeubilair op voorraad.

Een enkel gebruikt zit-/stabureau of een complete inrichting, beide zijn geen probleem. Een 2e hands zit-/stabureau hoeft overigens geen 2e keus te zijn! Zo goed als nieuwe zit-sta bureaus worden bij de THO altijd technisch nagezien en voor levering gereinigd. Een gebruikt zit/sta buro leveren als een nieuw zit-sta buro is dan ook een streven van de THO. De THO is een servicegerichte organisatie, uw aangekochte gebruikte zit-/sta werkplek kan in 9 van de 10 gevallen ook nog eens rekenen op THO garantie, wel zo prettig! 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.