Tweedehands barkrukken

Gebruikte barkrukken / Tweedehands barkrukken komen niet in grote aantallen voor in het THO assortiment maar vaker dan eens weet de THO de klant op zoek naar een gebruikte barkruk / tweedehands barkruk toch een passende oplossing te bieden. Door tal van inkoopkanalen en goede contacten met collega handelaren kan de THO u dan misschien toch van dienst zijn! Leg uw aanvraag bij de afdeling verkoop neer en zij zullen hier graag mee aan de slag gaan.

Natuurlijk biedt de THO u ook een assortiment nieuwe barkrukken in tal van uitvoeringen.

De tweedehands barkrukken welke bij de THO binnenkomen worden net als andere meubelen door de THO technisch nagezien en op uiterlijk beoordeeld. Zo kan het zijn dat een gebruikte barkruk voorzien wordt van een nieuwe bekleding. Gebruikte barkrukken kunnen zo weer even mee en zijn weer van deze tijd. Wanneer u op zoek bent naar 2e hands barkrukken maar deze onverhoopt hier niet ziet weergegeven raden wij u aan contact met de THO verkoopafdeling op te nemen, wellicht kunnen zij u toch verder helpen.

Naast gebruikte barkrukken biedt de THO ook een assortiment nieuwe barkrukken, deze kunt u hier vinden.   

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.