Tweedehands barkrukken

Bij de THO worden ook tweedehands barkrukken aangeboden. Vrijwel altijd heeft de THO een passende oplossing voor klanten die op zoek zijn naar een gebruikte barkruk. De THO heeft diverse inkoopkanalen voor gebruikte barkrukken, zodat we u altijd een passend aanbod kunnen doen. Leg uw aanvraag neer bij onze afdeling verkoop neer en zij zullen voor u aan de slag gaan. In het assortiment gebruikte barkrukken van de THO vindt u krukken in diverse stijlen en uitstralingen. Ook heeft u ruime keuze in verschillende materialen. Tweedehands barkrukken met een kunststof zitting of bekleed met kunstleer, bijvoorbeeld. Ook gestoffeerde krukken, houten barkrukken, industriële barkrukken of horeca barkrukken maken deel uit van het assortiment. In onze webshop vindt u een gevarieerd aanbod van verschillende barkrukken en ander meubilair voor een scherpe prijs.

 

Koop uw tweedehands barkruk online

Op steeds meer plekken wordt tegenwoordig vergaderd aan een hoge tafel of statafel. Dit verhoogt niet alleen de productiviteit, maar draagt ook bij aan een gezondere werkomgeving. Om toch af en toe te kunnen zitten, is een goede barkruk onmisbaar. De THO stelt hoge eisen aan de tweedehands barkrukken die binnenkomen. De gebruikte barkrukken worden altijd technisch beoordeeld en nagekeken en natuurlijk netjes schoongemaakt voordat ze bij u afgeleverd worden.

Gebruikte barkrukken in diverse hoogtes

Bent u op zoek naar stapelbare barkrukken of zo goed als nieuwe barkrukken die in hoogte verstelbaar zijn? Meer dan eens vindt u ook een stapelbare barkruk in de webshop van THO. Natuurlijk makkelijk op te bergen als u de krukken even niet gebruikt en ook snel weer neergezet als u meer zitplaatsen nodig heeft. En als uw bartafel geen standaard hoogte heeft, dan biedt een tweedehands in hoogte verstelbare barkruk wellicht uitkomst. Een kruk die zich moeiteloos aanpast aan de werkomgeving.

Barkrukken in de kantine of op kantoor

Natuurlijk zijn er verschillende stijlen barkrukken die passen in verschillende werkomgevingen. De THO heeft voor u trendy barkrukken, maar ook klassieke barkrukken alsook tweedehands design barkrukken. En bent u op zoek naar een tweedehands barkruk met een industriële uitstraling? Dan kunt u ook slagen in onze webshop. Een gebruikte barkruk biedt een informele zitplaats in een kantineomgeving of een bedrijfsrestaurant, maar kan ook in een kantoor goed functioneren aan een hoge vergadertafel. En mocht u geen gebruikte barkrukken zoeken, maar liever nieuwe barkrukken aanschaffen, kijkt u dan op de pagina nieuwe barkrukken.

Een tweedehands barkruk voorziet de THO van nieuwe stof

Een barkruk gevonden op onze pagina gebruikte barkrukken, maar de kleur past niet bij uw huisstijl? In veel gevallen kunnen we tweedehands meubilair voorzien van een nieuwe stoffering en soms zelfs ook van een nieuwe coating op het frame. Zo is een barkruk weer helemaal van deze tijd, refurbishen noemen we dat ook wel. Wanneer de bekleding van een tweedehands kruk niet meer helemaal netjes is, voorzien wij deze ook graag van een nieuwe stof of kunstleer. Zo ziet een gebruikte barkruk er weer als nieuw uit en kan dan nog jarenlang dienst doen.

Barkrukken in verschillende uitvoeringen

Zo goed als nieuwe krukken hebben we vaak in diverse uitvoeringen. Barkrukken met een 4-poots onderstel, of een gebruikte barkruk met een sledeframe. Stapelbare barkrukken, tweedehands krukken met een rugleuning voor meer comfort tijdens langere periodes van vergaderen. Of een kruk met een kunststof zitting voor gemakkelijk schoonmaken. De THO heeft vaak zelfs barkrukken met armleuningen op voorraad. Zo divers als uw werkomgeving is, vaak is er een passende oplossing in de vorm van een zo goed als nieuwe kruk. 

Wilt u nog meer comfort op uw werkplek aan een hoge tafel of balie? Dan hebben we ook een assortiment aan gebruikte werkstoelen of prima tweedehands baliestoelen.

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.