Tweedehands design zitmeubelen

Tweedehands design zitmeubilair / gebruikte design zitmeubelen, een assortimentsgroep waar de THO zelf ook altijd enthousiast van wordt! Het moet wel heel gek lopen, wil de THO geen aanbod aan prachtige designstoelen en/of banken op voorraad hebben. De echte classics of design items op kantoormeubelgebied van de laatste jaren, u kunt ze bij de THO tegenkomen. Wist u dat er klanten zijn die specifiek voor deze items de showrooms afstruinen? Design kantoomeubilair geeft uw kantooromgeving net dat beetje extra, prijstechnisch gezien is het kopen van 2e hands design / gebruikt design natuurlijk ook verschrikkelijk interessant. 2e Hands / gebruikte designeritems hieronder weergegeven zijn allen technisch nagezien en gereinigd. Levering behoort tot de mogelijkheden.

Wanneer u precies weet wat u zoekt, mag u natuurlijk altijd uw zoekopdracht bij het THO verkoopteam neerleggen. (En misschien krijgt u dan al wel te horen dat de designstoel(en) die u zoekt volgende week al binnenkomen.)  

Een eyecatcher op uw kantoor? Gebruikte designmeubelen komen vaker dan eens bij de THO binnen. Het ene gebruikte designersitem is wellicht iets zeldzamer dan het andere maar aanbod is er altijd voldoende! De THO bekijkt ook de tweedehands designmeubels kritisch, zowel technisch als wat uiterlijk betreft wordt er streng gekeken. Een 2e hands designeritem is vaak ook geschikt om te refurbishen maar er zijn items waar de THO u graag het advies geeft dit niet te doen. De leeftijdstekening maakt soms het gebruikte designeritem nog unieker.

Wanneer u op zoek bent naar een specifiek designersitem. En u ziet deze hierboven niet staan? Dan raden wij u toch aan even contact op te nemen met de THO verkoopafdeling. Naast bovenstaand aanbod weet men ook of dat het item u zoekt op korte termijn binnen zal komen of dat deze wellicht in de handel te betrekken is.

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.