Tweedehands Kantinestoelen

Gebruikte / tweedehands kantinestoelen in een fonkelnieuwe kantine? Terborgse Handelsonderneming (THO) heeft een uitgebreid aanbod in gebruikte / tweedehands kantinestoelen. Zelf spreken wij liever van de term 'zo goed als nieuw', omdat elke kantinestoel die wij binnenkrijgen eerst gekeurd wordt aan de hand van onze kwaliteitseisen. Als de kantinestoelen goedgekeurd zijn, worden deze eerst professioneel gereinigd en indien nodig gerepareerd. Natuurlijk biedt de THO ook oudere, minder mooie gebruikte kantinestoelen welke nog prima geschikt zijn om in te zetten in ruimtes waar gepauzeerd wordt met bijvoorbeeld vuile kleding.

Gebruikte / tweedehands kantinestoelen met garantie

De tweedehands / gebruikte kantinestoelen aangeboden door de THO zijn bij binnenkomst beoordeeld en nagezien zodat u de hieronder getoonde producten met een gerust hart kunt aanschaffen. En mocht er onverhoopt toch een probleemgeval zijn, dan lost de THO dit graag voor u op. Wij hebben vertrouwen in onze producten en de kwaliteit hiervan daarom geven wij garantie op nagenoeg al ons gebruikte kantoormeubilair

Ziet u niet datgene ziet staan wat u zoekt of bijvoorbeeld niet het juiste aantal?  Neem dan contact op met onze afdeling verkoop. Soms is er een zogenaamde reservevoorraad aanwezig en kan het aanbod aangevuld worden met nieuwe stoelen of weten zij elders nog precies datgene te staan wat u zoekt. 

 

Gebruikte maar ook nieuwe kantinestoelen

Bij De Terborgse HandelsOnderneming (THO) bent u aan het juiste adres voor tweedehands / gebruikt kantinestoelen van topfabrikanten tegen aantrekkelijke prijzen, maar ook voor nieuwe kantinestoelen bent u bij ons aan het juist adres.  Of het nou gaat om kantinestoelen van hout, kunststof of stapelbare kantinestoelen. Door zowel gebruikte kantoormeubelen en nieuwe kantoormeubelen aan te bieden, is Terborgse HandelsOnderneming is in staat om voor elk budget een technisch betrouwbare volledig ingerichte werkplek te bieden. 

Het is bijna onmogelijk om niet bij ons te slagen als u op zoek bent naar kantoormeubelen. Het assortiment is erg uitgebreid, kijk bijvoorbeeld eens bij ons aanbod:

Kom langs in één van onze showrooms

Wilt u graag eerst de kantoormeubelen bekijken voordat u overgaat op de aankoop? Dat snappen wij erg goed! Kom daarom langs in één van onze showrooms. Wij zitten gevestigd in Terborg, Huissen en Apeldoorn. In al onze showrooms staat altijd een ruim aanbod van gebruikt kantoormeubilair en nieuw kantoormeubilair. Voor vragen kunt u ons ons bellen op 0315-325523 of neem contact op via de website. 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.