Kantinestoelen

Tweedehands kantinestoelen in een fonkelnieuwe kantine? Ziet er niet uit? Echt wel! Dat wil zeggen, de THO heeft voldoende aanbod in gebruikte kantinestoelen waarbij de term 'zo goed als nieuw' op gaat. Natuurlijk biedt de THO ook oudere, minder mooie gebruikte kantinestoelen welke nog prima geschikt zijn om in te zetten in ruimtes waar gepauzeerd wordt met bijvoorbeeld vuile kleding. De gebruikte kantinestoelen aangeboden door de THO zijn bij binnenkomst beoordeeld en nagezien zodat u hieronder materialen ziet staan welke u met een gerust hart kunt aanschaffen. En mocht er onverhoopt toch een probleemgeval zijn, dan lost de THO dit graag voor u op.

Wanneer u niet datgene ziet staan wat u zoekt of wanneer u bijvoorbeeld niet het juiste aantal ziet staan verzoeken wij u toch even contact met onze afdeling verkoopop te nemen. Soms is er een zogenaamde reservevoorraad aanwezig, kan het aanbod aangevuld worden met nieuwe stoelen of weten zij elders nog precies datgene te staan wat u zoekt. 

Gebruikte kantinestoelen, voordeliger en duurzamer! Zoals u ziet zijn er voldoende gebruikte kantinestoelen welke eruit zien als nieuwe kantinestoelen. Een tweedehands kantinestoel / gebruikte kantinestoel kan meestal nog zonder problemen een nieuw leven aan. Sowieso worden tweedehands kantinestoelen bij binnenkomst door de THO gecontroleerd, zowel op uiterlijk als op technische staat. Zo biedt de THO ook de 2e hands kantinestoelen aan met THO garantie.

Ziet u de gewenste gebruikte kantinestoel(en) niet weergegeven? Neemt u toch even contact op met de THO verkoopafdeling, ongetwijfeld kunnen zij u toch verder helpen!

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.