Tweedehands werkstoelen

In uw laboratorium, werkplaats of magazijn gebruikte werkstoelen plaatsen? Is dat verstandig? Voor de portemonnee en het milieu natuurlijk wel, maar... hoe zit het met de garantie? De THO biedt u veel gebruikte werkstoelen met THO garantie! De tweedehands werkstoelen welke de THO aanbiedt, worden bij binnenkomst onderworpen aan een technische inspectie. Door de ruime ervaring van de THO kan u precies verteld worden wat voor uw doel de juiste gebruikte werkstoel is.

Aanpassingen aan tweedehands werkstoelen doet de THO ook graag voor u. Een andere, al dan niet gebruikte, gasveer bijvoorbeeld? Meestal geen probleem. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld de wielen welke per ondergrond kunnen verschillen. Wanneer u er zelf niet uitkomt of niet datgene ziet staan wat u zoekt, neemt u dan toch contact met ons op zodat wij u wellicht toch van dienst kunnen zijn! 

Gebruikte werkstoelen / tweedehands werkstoelen heeft de THO altijd wel voorradig. Indien de gebruikte werkstoel / 2e hands werkstoel u zoekt hier niet weergegeven staat adviseren wij u contact met de THO verkoopafdeling op te nemen, ongetwijfeld heeft de THO een passende oplossing voor u. Een tweedehands werkstoel wordt door de THO na binnenkomst onderworpen aan een technische controle. Ook het uiterlijk wordt kritisch beoordeeld. Gebruikte werkstoelen kunnen ook naar wens aangepast worden door bijvoorbeeld een andere gasveer, een extra voetring of een andere set wielen te monteren.

Op deze manier is er ook van oudere werkstoelen vaak weer een up-to-date werkstoel te maken! Laboratoriumstoelen, werkplaatsstoelen, magazijnstoelen, de THO adviseert u graag. Ook de gebruikte / zo goed als nieuwe werkstoelen worden meestal geleverd met THO garantie! 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.