Gebruikte kantoormeubelen

Wij leveren uit voorraad een breed assortiment gebruikte kantoormeubelen voor de totale inrichting van uw kantoor. In ons gebruikt assortiment vindt u onder andere:

  • Bureaus
  • Bureaustoelen
  • Ladeblokken
  • Kasten
  • Vergadertafels
  • Vergaderstoelen
  • Kantinestoelen
  • Kantinetafels
  • Receptiemeubilair

Elke organisatie kent uiteenlopende werksituaties. Voor elke werksituatie hebben wij een oplossing met gebruikte kantoormeubelen. Bijvoorbeeld gebruikte tafels en bureau's met vele bladvormen: recht, hoekig, rond, gebogen, met bijpassende gebruikte kasten, trolleys en scheidingswanden. De mogelijkheden om te combineren met gebruikte kantoormeubelen zijn eindeloos. Ook met gebruikte kantoormeubelen creëert u voor elke ruimte en voor elke functie een geschikte werkomgeving.

Gebruikte kantoormeubelen voor ieder budget, wij leveren het!

Of het nu gaat om één enkele bureaustoel, het leveren van meer werkplekken of de inrichting van een volledig kantoorgebouw, wij hebben alles in huis om u tot in de puntjes van dienst te zijn. Wij bieden een totaalassortiment op het gebied van kantoorinrichting die talloze specifieke wensen en mogelijkheden biedt voor de meest uiteenopende situaties.

Gebruikte kantoormeubelen maar toch zo-goed-als-nieuw

Bent u dus op zoek naar gebruikte kantoormeubelen dan bent u bij de Terborgse HandelsOnderneming (THO) aan het juiste adres. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in de in- en verkoop van gebruikte kantoormeubelen. Drie uitgebreide showrooms in Terborg, Apeldoorn en Huissen zorgen voor een up-to-date overzicht van alles wat er in onze magazijnen op voorraad ligt. Ons ervaren verkoopteam zorgt voor een persoonlijke benadering en een goed advies. Eenmaal uitgekozen kunnen de gebruikte kantoormeubelen snel en efficiënt aan u worden geleverd door ons eigen transport en montageteam.

Bekijk onze huidige voorraad

In de menubalk aan uw linkerzijde kunt u alvast een kijkje nemen in onze huidige voorraad. Naast een keur van bureauopstellingen, kantoormeubelen, stoelen en office supplies vindt u ook speciale pagina's voor bijvoorbeeld gebruikte horeca apparatuur, inrichting van kantines en bedrijfsrestaurants en design meubelen voor bijvoorbeeld directiekamers en ontvangstruimtes.

Naast nieuwe en gebruikte kantoormeubelen levert de Terborgse HandelsOnderneming ook nieuwe en gebruikte magazijninrichting zoals stellingmateriaal en artikelen voor intern transport.

Contact met THO

De op onze website getoonde artikelen zijn slechts een selectie uit de huidige voorraad gebruikte kantoormeubelen en de voorraad varieert wekelijks. Als u een bezoek brengt aan een van onze showrooms kunt u op uw gemak rondneuzen tussen het enorme aanbod aan gebruikte kantoormeubelen en ons verkoopteam vragen om uitleg en advies.

Uw complete kantoor interieur (zowel nieuw als gebruikt) kunnen wij leveren. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op!

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.