Kantinestoelen

Kantinestoelen van de Terborgse HandelsOnderneming (THO) vragen gewoon om een pauze! Als het kan natuurlijk. Zowel nieuw als gebruikte kantinestoelen biedt de THO te kust en te keur. Mooi design, een warme uitstraling, hip en trendy, stapelbaar, zakelijk, makkelijk schoon te houden, eenvoudig en snel te verplaatsen of een combinatie van kantinestoel en vergaderstoel. U zegt het maar en wij leveren het.

Overzichtelijk en helder advies

In de showrooms in Apeldoorn, Huissen en Terborg vindt u overzichtelijk opgestelde kantinestoelen. Niet alleen voor 100 of meer kantinestoelen kunt u bij de THO terecht. Ook wanneer u één of twee kantinestoelen nodig heeft helpt de THO u graag verder. De afdeling verkoop weet perfect wat de mogelijkheden zijn en informeert u hier graag over. 

Onderhoud van kantinestoelen

Ook voor het onderhoud van kantinestoelen kunt u bij de THO terecht. Missen een aantal van uw huidige kantinestoelen onderdelen maar zijn ze verder eigenlijk prima in orde? Neem ook dan contact op met de THO. Het kan een interessante optie zijn om de THO wellicht uw kantinestoelen te laten renoveren!
De afdeling verkoop van de THO helpt u graag aan een antwoord op al uw vragen. Neem contact op via telefoonnummer 0315-325523 of stuur een e-mail  

Bekijk ons aanbod kantinestoelen hier >>>

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.