Kantoorartikelen

Naast zo goed als nieuw kantoormeubilair en nieuw kantoormeubilair heeft de THO een ruim assortiment accessoires / kantoorartikelen. Nieuwe kantoorartikelen en gebruikte kantoorartikelen, whiteboards, voetensteunen, afvalbakken, presentatiemiddelen, elektrificatie, noem het maar op! Ook een ruim assortiment papiervernietigers, lamineermachines en snijmachines staat voor u klaar. 

Kantoorartikelen

Hieronder online én op de vestigingen in Terborg, Huissen en Apeldoorn vindt u een kwalitatief hoogwaardig assortiment nieuwe en gebruikte kantoorartikelen. Nieuwe en gebruikte kantoorartikelen zijn natuurlijk vooral handig maar uw werkplek wordt er vaak óók een stuk fraaier, hipper en/of gezelliger van! Een werkplek met de juiste nieuwe of gebruikte kantooraccessoires zorgt voor een prettigere werkomgeving wat weer resulteert in meer productiviteit. Het verkoopteam staat u graag bij met kundig advies. 

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.