Kantoormeubelen

Gebruikte kantoormeubelen, nieuwe kantoormeubelen, refurbished kantoormeubilair, wanneer u op deze pagina de filtering hier links van u niet in gaat zetten, ziet u echt door de bomen het bos niet meer! Het assortiment kantoormeubelen van de THO is nu eenmaal één van de grootste van Nederland. Al sinds 1989 is de Terborgse HandelsOnderneming specialist in nieuwe kantoorinrichtingen, gebruikte kantoorinrichtingen en gerenoveerde kantoorinrichtingen.

Nieuwe en gebruikte kantoormeubelen

Kantoormeubelen nieuw of kantoormeubelen gebruikt, een combinatie? Veel is mogelijk bij de THO. Met drie ruime showrooms kunt u het aanbod ook live komen aanschouwen, de THO heet u van harte welkom. Zeker in het geval van de zo goed als nieuwe inrichtingen is de THO in staat om ook nog eens heel snel te leveren. Dat snel leveren vervolgens niet ten koste hoeft te gaan van kwaliteit laat de THO u graag ervaren. Het is ook niet voor niets dat de THO op de meeste kantoormeubelen (zowel nieuwe meubelen als gebruikte meubelen) minimaal 24 maanden garantie geeft! 

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.