Kantoormeubelen Aalten

Nieuwe en tweedehands kantoormeubelen in Aalten en omgeving, Terborgse Handelsonderneming staat voor u klaar. Op zoek naar nieuwe en gebruikte kantoormeubelen in Aalten? De Terborgse Handelsonderneming (THO) heeft in haar showrooms diverse meubelen opgesteld. Ook in onze online showroom kunt u ons assortiment rustig bekijken. We bieden u kantoormeubilair in diverse prijsklassen en uiteenlopende ontwerpen ook van topmerken als Lensvelt, Aspa, Ahrend, Gispen.

THO in het kort:

  • Wij bieden u garantie, ook op gebruikt meubilair
  • Snelle levering mogelijk door onze eigen bezorgdienst
  • Wij leveren uw kantoormeubilair gemonteerd aan
  • Grote keuze uit grote voorraad, voor elk wat wils

 

Neem contact op 

 

De THO heeft een jarenlange ervaring met het inrichten van bedrijfsruimtes. Voor een goed advies bent u van harte welkom, onze ervaren medewerkers helpen u graag. In onze showrooms hebben we van alles op voorraad, zodat u zelf kunt voelen hoe die nieuwe bureaustoel zit. Maar ook voor diverse soorten en maten bureaus, kantoorkasten, ladeblokken, vergaderstoelen en kantinetafels kunt u terecht bij de THO.

Services van de THO

De THO is niet alleen gespecialiseerd in de verkoop van gebruikte en nieuwe kantoormeubelen. Wij kunnen uw meubilair ook refurbishen. Daarmee frissen we uw bestaande kantoormeubel op en geven het een nieuwe look. Werkbladen vervangen, stoelen opnieuw stofferen, reparaties, de THO maakt het weer zo goed als nieuw. Ook leveren wij sleutels van kasten en ladeblokken als u extra sleutels nodig heeft of de sleutels verloren bent.

Uw THO vestiging:

Terborg

Ettensestraat 19
7061 AA Terborg
+31 (0) 315 325523

Openingstijden Terborg:

 

Maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur
Zaterdag van 8.30 - 13.00 uur

Toon route op kaart 

 

Meer info over de vestiging Terborg? Contactpersonen? Binnenkijken? Klik hier!

Routebeschrijving

Onze showroom in Terborg ligt slechts op een 20 minuten afstand van Aalten. U rijdt vanaf Aalten naar de N318 richting Varsseveld. Neem op de rotonde de derde afslag richting Terborg (N818). aan het eind van de weg rechtsaf naar Silvoldseweg. Linksaf naar Sint Jorisplein, gaat over in Walstraat. Weg vervolgen naar Hoofdstraat en Ettensestraat. De THO is aan de linkerkant.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.