Kantoormeubelen Amersfoort

Dé kantoorinrichter in de omgeving van Amersfoort met een mooi assortiment tweedehands kantoormeubilair. In de buurt van Amersfoort op zoek naar nieuwe of gebruikte kantoormeubelen? Dan bent u bij de Terborgse Handelsonderneming BV (THO) aan het goede adres. Maar ook als u liever circulair wilt inrichten met zo goed als nieuw meubilair heten we u van harte welkom in een van onze showrooms.

Waarom u voor de THO kiest:

  • THO heeft een grote voorraad
  • THO geeft garantie
  • THO levert uw meubelen gemonteerd
  • THO heeft een eigen bezorgdienst
Contact opnemen 

 

Natuurlijk kunt u online alvast ons uitgebreide aanbod van gebruikte en nieuwe meubelen bekijken. Maar in een van de THO showrooms zullen onze verkoopspecialisten u graag adviseren over de vele bureaus, vergaderstoelen, zit-/sta bureaus, kantoorkasten, kantinestoelen en bureaustoelen uit ons assortiment. U vindt ons al op een half uurtje rijden vanaf Amersfoort.

THO service

Als uw meubilair nog in redelijke staat verkeert, maar wel een make-over kan gebruiken kunt u ook bij de THO terecht. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw stoelen van een nieuwe stoffering voorzien in een kleur naar keuze. Ook andere maatwerkoplossingen zijn mogelijk. Wat dacht u van opnieuw poedercoaten van onderstellen of werkbladen vervangen? Het THO team regelt het voor u! Ook als u extra sleutels wilt bestellen is de THO u graag van dienst met onze sleutelservice.

Uw dichtstbijzijnde vestiging:

Apeldoorn

 

Lange Amerikaweg 81
7332 BP Apeldoorn
+31 (0) 55 5400133

Openingstijden Apeldoorn:

 

Maandag van 13.00 - 17.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag: gesloten (Vestiging Terborg zaterdags open van 8.30 - 13.00 uur)

Toon route op kaart

Meer info over de vestiging Apeldoorn? Contactpersonen? Binnenkijken? Klik hier!

Routebeschrijving

Onze showroom in Apeldoorn bereikt u vanuit Amersfoort via de A28 en de A1. Neem op de A1 afslag 20 naar Apeldoorn-Zuid. Sla linksaf naar Kayersdijk en vervolgens rechtsaf naar Lange Amerikaweg. De THO showroom is aan uw linkerkant.

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.