Kantoormeubelen Borculo

Nieuwe kantoormeubelen en tweedehands/ zo goed als nieuwe kantoormeubelen in Borculo en omgeving. U vindt het bij de Terborgse Handelsonderneming (THO). Wij zijn al tientallen jaren specialist in de in- en verkoop van jong gebruikte kantoormeubelen. Maar u vindt ook een groot aanbod van nieuw kantoormeubilair in onze showrooms. Bureaus, zit-stawerkplekken, bureaustoelen, archiefkasten, kantinestoelen, kantinetafels, vergadertafels en vergaderstoelen, ladeblokken. Ons THO team laat het u graag zien.

 

Sterk staaltje THO:

  • U heeft keus uit een grote voorraad, dus snel leverbaar
  • Wij bieden u garantie op het nieuwe en gebruikte assortiment
  • Onze eigen bezorgdienst levert bij u aan de zaak
  • Wij zorgen voor de montage van uw meubilair

 

U vindt ons online, dus altijd bij u in de buurt, ook in Borculo! Maar ons verkoopteam staat u graag bij met een gedegen advies betreft de keuze van uw kantoorinrichting. Zo zijn natuurlijk ook combinaties van nieuw en gebruikt kantoormeubilair mogelijk. En wist u dat we ook een ruime keuze hebben uit kantoormeubelen van topmerken als Gispen, Ahrend, Lensvelt, Aspa. Ook hebben we vaak speciale designer-items in ons assortiment.

Neem contact op 

 

Services van de THO

Omdat we het belangrijk vinden om groen te ondernemen, bieden wij u de mogelijkheid om uw huidige kantoormeubel te refurbishen. Wij voorzien desgewenst uw bureaustoel van een nieuwe bekleding, uw bureau kunnen we in een andere kleur spuiten of van een nieuw werkblad voorzien. Zo verspillen we niks én heeft u voor een klein bedrag een kantoor dat (weer) helemaal bij de tijd is. En bent u een sleutel kwijt? Dan leveren wij u graag nieuwe sleutels.

U bent welkom in vestiging:

Terborg

 

Ettensestraat 19
7061 AA Terborg
+31 (0) 315 325523

Openingstijden Terborg:

 

Maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur
Iedere zaterdag van 8.30 - 13.00 uur

Toon route op kaart

Meer info over de vestiging Terborg? Contactpersonen? Binnenkijken? Klik hier!

Routebeschrijving

Rijd via de Rondweg/Ruurloseweg (N315) in de richting van Doetinchem. Linksaf naar Bedrijvenweg, weg vervolgen naar Terborgseweg en naar Ettenseweg (N317). In Etten bij de verkeerslichten linksaf naar Zeddamseweg, gaat over in Ettensestraat. De THO showroom is direct na de brug aan de rechterkant.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.