Kantoormeubelen Boxmeer

Dé kantoorinrichter van Boxmeer en omgeving met een mooi assortiment nieuw en tweedehands kantoormeubilairOp zoek naar kantoormeubelen in de buurt van Boxmeer? De Terborgse Handelsonderneming (THO) heeft precies wat u zoekt, en meer dan dat. De bureaus, bureaustoelenarchiefkasten, zit-/sta bureaus en ladeblokken welke de THO verkoopt zijn niet uniek, de wijze waarop de THO tweedehands kantoormeubelen verkoopt wel! De THO is ook voor de regio Boxmeer al tientallen jaren een servicegerichte én specialistische organisatie welke betaalbare nieuwe en gebruikte inrichtingsoplossingen biedt.

 

Neem contact op 

 

Wat biedt de THO u?

  • Grote voorraad
  • Montage
  • Bezorging
  • Garantie, ook op gebruikt meubilair

Naast de online showroom biedt de THO u de mogelijkheid om het aanbod ook in real life te aanschouwen. Vanuit Boxmeer is het niet ver naar een van de THO showrooms! Daar vindt u ons aanbod kantoormeubelen van topmerken als Gispen, Aspa, Kinnarps, Lensvelt, Ahrend.

Services van de Terborgse Handelsonderneming

Naast ons assortiment kantoormeubelen kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud en/of restauratie van uw kantoormeubelen. Wij kunnen bijvoorbeeld uw bureaublad vervangen, uw bureaustoel opnieuw stofferen in een kleur naar keuze of een nieuwe sleutel leveren als u de sleutel van uw kantoorkast kwijt bent.

Uw dichtstbijzijnde vestiging: 

Huissen

 

Nijverheidsstraat 3
6851 EJ Huissen
+31 (0) 26 3616843

Openingstijden Huissen:

 

Maandag van 13.00 - 17.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag: gesloten 

(Vestiging Terborg zaterdags open van 8.30 - 13.00 uur)

Toon route op kaart 

 

Meer info over de vestiging Huissen? Contactpersonen? Binnenkijken? Klik hier!

Routebeschrijving

Vanuit Boxmeer rijdt u in ongeveer een half uur naar de THO showroom in Huissen. Neem de A77 in de richting Nijmegen, vervolgens naar de A73 in de richting Nijmegen/Arnhem. Daarna invoegen op de A50 bij knooppunt Ewijk, bij knooppunt Valburg naar de A15 richting Arnhem. Ga linksaf naar Karstraat (N839), daarna rechtsaf naar Veilingweg, rechts naar Nijverheidsstraat, u bent gearriveerd en vindt ons aan de linkerkant van de weg.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.