Kantoormeubelen Brummen

Kantoormeubelen, gebruikt én nieuw in Brummen en omgeving. U zoekt nieuwe meubelen voor uw kantoor? Of juist meubelen die zo goed als nieuw zijn? U bent van harte welkom in een van de showrooms van de Terborgse Handelsonderneming (THO). Wij zijn al tientallen jaren specialist in gebruikt en nieuw kantoormeubilair. Wij bieden u kantoormeubelen van topmerken, onder andere Ahrend, Lensvelt, Aspa en Gispen, maar ook design-meubelen van bijvoorbeeld Artifort, Vitra en Fritz Hansen.

Waarom THO:

  • Grote voorraad
  • Eigen bezorgdienst
  • Garantie
  • Gemonteerde meubelen

 

Neem contact op 

 

In onze online showroom kunt u alvast een gedeelte van ons aanbod bekijken. Archiefkasten, bureaustoelen, ladeblokken, bureaus, vergadertafels, vergaderstoelen, kantinetafels, kantinestoelen, wij hebben voor iedere portemonnee een passend meubel.

Meer services

De THO heeft door jarenlange ervaring veel kennis van het inrichten van bedrijfsruimtes. Maar ook voor reparaties aan uw bestaande meubilair kan de THO u van dienst zijn. Tevens kunnen wij uw stoelen voorzien van een nieuwe bekleding in een kleur van uw keuze of uw werkblad vervangen voor een nieuwe. En bent u op zoek naar extra sleutels voor uw kantoorkasten, dan kunnen wij deze sleutels leveren.

Dichtbij Brummen:

Apeldoorn

 

Lange Amerikaweg 81
7332 BP Apeldoorn
+31 (0) 55 5400133

Openingstijden Apeldoorn:

 

Maandag van 13.00 - 17.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag: gesloten 

(Vestiging Terborg zaterdag open van 8.30 - 13.00 uur)

Toon route op kaart

Meer info over de vestiging Apeldoorn? Contactpersonen? Binnenkijken? Klik hier!

Routebeschrijving

Vanuit Brummen rijdt u in slechts 20 minuten naar onze showroom. U neemt u de N787 (Eerbeekseweg), daarna rechtsaf naar Dierenseweg, deze gaat over in Apeldoornseweg en daarna in Kanaal Zuid. Aan het einde van de weg linksaf naar Lange Amerikaweg. U vindt de THO showroom aan de rechterkant.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.