Kantoormeubelen Didam

Dé kantoorinrichter van Didam en omgeving met een mooi assortiment nieuw en tweedehands kantoormeubilairOp zoek naar kantoormeubelen in de buurt van Didam? De Terborgse Handelsonderneming (THO) heeft precies wat u zoekt, en meer dan dat. De bureaus, bureaustoelenarchiefkasten, zit-/sta bureaus en ladeblokken welke de THO verkoopt zijn niet uniek, de wijze waarop de THO tweedehands kantoormeubelen verkoopt wel! De THO is ook voor de regio Didam al tientallen jaren een servicegerichte én specialistische organisatie welke betaalbare nieuwe en gebruikte inrichtingsoplossingen biedt.

 

Neem nu contact op 

 

Wat biedt de THO u?

  • Grote voorraad
  • Montage
  • Bezorging
  • Garantie, ook op gebruikt meubilair

Naast de online showroom biedt de THO u de mogelijkheid om het aanbod ook in real life te aanschouwen. Vanuit Didam is het niet ver naar een van de THO showrooms! Daar vindt u ons aanbod kantoormeubelen van topmerken als Gispen, Aspa, Kinnarps, Lensvelt, Ahrend.

Services van de Terborgse Handelsonderneming

Naast ons assortiment kantoormeubelen kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud en/of restauratie van uw kantoormeubelen. Wij kunnen bijvoorbeeld uw bureaublad vervangen, uw bureaustoel opnieuw stofferen in een kleur naar keuze of een nieuwe sleutel leveren als u de sleutel van uw kantoorkast kwijt bent.

Uw dichtstbijzijnde vestiging: 

Terborg

Ettensestraat 19
7061 AA Terborg
+31 (0) 315 325523

Openingstijden Terborg:

 

Maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur
Zaterdag van 8.30 - 13.00 uur

Toon route op kaart 

 

Meer info over de vestiging Terborg? Contactpersonen? Binnenkijken? Klik hier!

Routebeschrijving

Onze showroom in Terborg ligt slechts op een 15 minuten afstand van Didam. U rijdt vanaf Didam naar de A18 richting Doetinchem. Neem vervolgens afslag 4 richting Doetinchem-Oost en volg de N317 richting Terborg. U hoeft vervolgens alleen nog maar linksaf te slaan naar de Zeddamseweg en u rijdt vanzelf tegen onze showroom aan.  

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.