Kantoormeubelen Druten

Kantoormeubilair, gebruikt en nieuw, de Terborgse Handelsonderneming heeft het voor u! Bent u op zoek naar kantoormeubelen in de buurt van Druten? De Terborgse Handelsonderneming (THO) heeft een groot assortiment nieuwe en jong gebruikte meubelen. Kantoorkasten, bureaus, vergaderstoelen en -tafels, zit-/stabureaus, kapstokken, afvalbakken, bureaustoelen. Voor uw complete kantoorinrichting bent u bij de THO aan het juiste adres. En ook nog eens in iedere prijsklasse.

 

Waarom de THO:

  • Onze bezorgdienst levert op afspraak
  • Wij hebben ruime keus uit een grote voorraad
  • U krijgt garantie
  • En uw meubilair wordt gemonteerd geleverd

 

Contact opnemen 

 

Bekijkt u alvast onze producten in onze online showroom om een indruk te krijgen van wat we u kunnen bieden. Ons verkoopteam in Huissen staat tevens voor u klaar en adviseert u graag bij het inrichten van uw bedrijf. En dan kunt u ook meteen even in uw nieuwe bureaustoel gaan zitten.

Wat we nog meer doen

De THO is al tientallen jaren specialist in de verkoop van kantoormeubilair. Maar we kunnen ook andere services verlenen, bijvoorbeeld reparaties aan uw huidige kantoormeubelen. Of uw stoelen opnieuw stofferen in de kleur van uw keuze. En als u extra sleutels nodig heeft, levert onze sleutelservice u die vanzelfsprekend. Het vervangen van onderdelen behoort tevens tot de mogelijkheden. Zo maakt en/of houdt u uw bedrijf én uw meubilair up-to-date!

Vlakbij Druten vindt u de THO in:

Huissen

 

Nijverheidsstraat 3
6851 EJ Huissen
+31 (0) 26 3616843

Openingstijden Huissen:

 

Maandag van 13.00 - 17.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag: gesloten 

(Vestiging Terborg zaterdags open van 8.30 - 13.00 uur)

Toon route op kaart

Meer info over de vestiging Huissen? Contactpersonen? Binnenkijken? Klik hier!

Routebeschrijving:

Komende vanaf Druten gaat u via de N322/Maas en Waalweg naar de A50 en de A15 in de richting van Arnhem. Sla linksaf naar Karstraat en sla vervolgens rechtsaf naar Veilingweg. Daarna rechtsaf naar Nijverheidsstraat. U vindt de THO showroom aan uw linkerhand.

 

 

 
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.