Kantoormeubelen Duiven

Zoekt u gebruikt of nieuw kantoormeubilair in Duiven en omgeving? U heeft een ruime keuze bij de Terborgse Handelsonderneming (THO). U kunt bij de THO terecht voor een geweldig assortiment bureaustoelen, archiefkasten, bureaus, ladeblokken, kantinetafels- en stoelen en vergadermeubilair. Zowel voor tweedehands als voor nieuwe kantoormeubelen bent u van harte welkom in een van onze showrooms.

 

Waar staat de THO voor:

  • Uw meubelen worden voor u gemonteerd
  • Uw bestelling wordt op afspraak bij u bezorgd
  • U krijgt ruime garantie, ook op gebruikte meubelen!
  • U kunt kiezen uit een grote voorraad kantoormeubilair

 

Neem contact op 

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat de THO u allemaal te bieden heeft? Kijk dan alvast rond in onze online showroom. Daar vindt u een gedeelte van ons aanbod kantoormeubelen. En zoekt u iets specifieks dat (nog) niet op onze website staat, dan helpen onze verkopers u graag verder in een van onze vestigingen. Daar bent u ook van harte welkom om uw nieuwe/zo goed als nieuwe bureaustoel te proberen.

THO service

De THO biedt u nog meer dan alleen meubelen! Wij kunnen ook uw gebruikte meubilair voorzien van een nieuwe bekleding, helemaal naar uw eigen smaak en passend bij de uitstraling van uw bedrijf. Dat noemen we refurbishen. Tevens kunnen we u extra sleutels van kantoorkasten leveren of bijvoorbeeld uw bureau opfrissen met een nieuw werkblad en/of reparaties uitvoeren.

De THO bij u in de buurt:

Terborg

 

Ettensestraat 19
7061 AA Terborg
+31 (0) 315 325523

Openingstijden Terborg:

 

Maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur
Iedere zaterdag van 8.30 - 13.00 uur

Toon route op kaart

Routebeschrijving:

U bereikt onze showroom in Terborg vanuit Duiven heel eenvoudig via de A12 en de A18 richting Doetinchem. Neem op de A18 afslag 4 Doetinchem-Oost en ga rechtsaf naar Ettenseweg/N317 richting Terborg. Bij de verkeerslichten in Etten linksaf Zeddamseweg, deze weg gaat over in Ettensestraat. De THO zit aan de linkerkant over de brug.

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.