Kantoormeubelen Eibergen

In Eibergen op zoek naar kantoormeubelen, nieuw of gebruikt? De Terborgse Handelsonderneming (THO) is u graag van dienst! Komt u kijken in een van onze showrooms, dan kunt u met uw eigen ogen ons grote assortiment aanschouwen. Wij zijn al tientallen jaren specialist in kantoormeubilair, zowel nieuw als tweedehands in goede staat. Ons team helpt u graag met het uitzoeken van nieuwe bedrijfsmeubelen. We hebben van alles op voorraad, van kantoorkast tot kantinestoel, van ladekast tot kapstok, van bureau tot vergadertafel en alles daar tussenin.

De THO biedt u:

  • Ruime keuze uit onze grote voorraad
  • Garantie op gebruikt meubilair én natuurlijk ook op nieuwe producten
  • Meubelen die u niet zelf in elkaar hoeft te zetten, wij monteren uw meubilair!
  • Vanaf €250,- gratis bezorging

 

Neem contact op 

 

U wilt uw bedrijf inrichten volgens de laatste trends, of heeft u een vraag over het praktisch inrichten van uw bedrijfsruimte of kantoor? Onze verkoopmedewerkers staan voor u klaar. Zij weten precies wat er mogelijk is. Maar neemt alvast een kijkje in onze online showroom en laat u inspireren. U kunt bij ons terecht voor kantoormeubelen van topmerken. Aspa, Ahrend, Gispen, Lensvelt, Kinnarps, Vitra en andere merken hebben wij vrijwel altijd in ons assortiment.

Meer van de THO

Wilt u graag op uw vertrouwde bureaustoel blijven zitten, maar is die wel aan een opknapbeurt toe? De THO voorziet uw stoel graag van een nieuwe stoffering naar keuze. Ook andere meubelen kunnen we eenvoudig voor u refurbishen, zoals werkbladen vervangen, of reparaties uitvoeren aan kantoorkasten, bureaus, of ander kantoormeubilair. En we helpen u ook graag aan nieuwe of extra sleutels voor uw (archief)kasten of ladeblokken.

De THO vestiging het dichtst bij Eibergen:

Terborg

Ettensestraat 19
7061 AA Terborg
+31 (0) 315 325523

Openingstijden Terborg:

 

Maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur
Zaterdag van 8.30 - 13.00 uur

Toon route op kaart

Meer info over de vestiging Terborg? Contactpersonen? Binnenkijken? Klik hier!

Routebeschrijving

U rijdt vanaf Eibergen over de N18 in de richting Varsseveld. Bij Varsseveld linksaf naar de Oostelijke Rondweg (N318) en neem bij de rotonde de 1e afslag naar N818 (Aaltenseweg). Einde van de weg rechtsaf naar Silvoldseweg, vervolgens linksaf naar Sint Jorisplein, gaat over in Walstraat. Weg vervolgen naar Hoofdstraat, deze gaat over in Ettenseweg. De THO showroom vindt u net voor de brug links.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.