Kantoormeubelen Haaksbergen

Terborgse HandelsOnderneming (THO) voor nieuw én gebruikt kantoormeubilair in Haaksbergen en omgeving. Bent u op zoek naar zo goed als nieuwe/gebruikte kantoormeubelen? En houdt u van een goede service zoals:

  • Reeds gemonteerd meubilair
  • Bezorging bij u aan de zaak
  • Garantie, ook op tweedehands kantoorartikelen
  • Ruime keuze uit een grote voorraad
Neem nu contact op 

 

Dan bent u van harte welkom bij de THO, we zijn altijd dicht bij Haaksbergen met onze online showroom. Maar we begrijpen dat u graag in uw nieuwe bureaustoel komt zitten om te proberen of deze aan uw eisen voldoet. Onze medewerkers adviseren u graag in onze vestiging in Terborg.

U kunt bij de THO terecht voor een groot assortiment kantoormeubilair, zoals archiefkasten, zit-/ stabureaus, vergadertafels, kantinestoelen en bureaustoelen. Wij hebben veel kantoormeubilair en kantooraccessoires in voorraad, zowel nieuw als tweedehands. Ook van topmerken zoals Gispen, Lensvelt, Ahrend, Aspa, Kinnarps

Services van de THO

Wij kunnen uw bestaande kantoorinrichting ook nieuw leven inblazen. Zo zorgt u niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Werkbladen vervangen, extra sleutels leveren, onderdelen van kantoormeubelen vervangen, stoelen opnieuw stofferen, het is allemaal mogelijk bij de THO.

De THO vestiging in de buurt van Haaksbergen:

Terborg

 

Ettensestraat 19
7061 AA Terborg
+31 (0) 315 325523

Openingstijden Terborg:

 

Maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur
Zaterdag van 8.30 - 13.00 uur

Toon route op kaart

Meer info over de vestiging Terborg? Contactpersonen? Binnenkijken? Klik hier!

Routebeschrijving

Naar onze grootste showroom in Terborg rijdt u via de N18 richting Varsseveld. Ga linksaf naar Oostelijke Rondweg/ N318. Op de rotonde de eerste afslag  naar Aaltenseweg/N818. Rechtsaf naar Silvoldseweg, linksaf naar Sint Jorisplein, gaat over in Walstraat. Weg vervolgen naar Hoofdstraat en Ettenseweg. U vindt ons voor de brug aan de linkerkant.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.