Kantoormeubelen Heteren

Nieuwe en tweedehands kantoormeubelen in Heteren en omgeving, Terborgse Handelsonderneming staat voor u klaar. Op zoek naar nieuwe en gebruikte kantoormeubelen in Heteren? De Terborgse Handelsonderneming (THO) heeft in haar showrooms diverse meubelen opgesteld. Ook in onze online showroom kunt u ons assortiment rustig bekijken. We bieden u kantoormeubilair in diverse prijsklassen en uiteenlopende ontwerpen ook van topmerken als Lensvelt, Aspa, Ahrend, Gispen.

THO in het kort:

  • Wij bieden u garantie, ook op gebruikt meubilair
  • Snelle levering mogelijk door onze eigen bezorgdienst
  • Wij leveren uw kantoormeubilair gemonteerd aan
  • Grote keuze uit grote voorraad, voor elk wat wils

 

Contact opnemen 

 

De THO heeft een jarenlange ervaring met het inrichten van bedrijfsruimtes. Voor een goed advies bent u van harte welkom, onze ervaren medewerkers helpen u graag. In onze showrooms hebben we van alles op voorraad, zodat u zelf kunt voelen hoe die nieuwe bureaustoel zit. Maar ook voor diverse soorten en maten bureaus, kantoorkasten, ladeblokken, vergaderstoelen en kantinetafels kunt u terecht bij de THO.

Services van de THO

De THO is niet alleen gespecialiseerd in de verkoop van gebruikte en nieuwe kantoormeubelen. Wij kunnen uw meubilair ook refurbishen. Daarmee frissen we uw bestaande kantoormeubel op en geven het een nieuwe look. Werkbladen vervangen, stoelen opnieuw stofferen, reparaties, de THO maakt het weer zo goed als nieuw. Ook leveren wij sleutels van kasten en ladeblokken als u extra sleutels nodig heeft of de sleutels verloren bent.

Uw dichtstbijzijnde vestiging:

Huissen

 

Nijverheidsstraat 3
6851 EJ Huissen
+31 (0) 26 3616843

Openingstijden Huissen:

 

Maandag van 13.00 - 17.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag: gesloten 

(Vestiging Terborg zaterdags open van 8.30 - 13.00 uur)

Toon route op kaart

Meer info over de vestiging Huissen? Contactpersonen? Binnenkijken? Klik hier!

Routebeschrijving

Komende vanuit Heteren rijdt u via de N837 in de richting van de A50. U voegt in op de A50 richting Rotterdam/Nijmegen. Bij knooppunt Valburg neemt u de A15 richting Nijmegen-Noord/Bemmel. Daarna linksaf naar Karstraat (N839), vervolgens rechtsaf naar Veilingweg en rechtsaf naar Nijverheidsstraat. De THO showroom is links van u.

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.