Kantoormeubelen Nijkerk

Nieuwe kantoormeubelen en tweedehands/ zo goed als nieuwe kantoormeubelen in Nijkerk en omgeving. U vindt het bij de Terborgse Handelsonderneming (THO). Wij zijn al tientallen jaren specialist in de in- en verkoop van jong gebruikte kantoormeubelen. Maar u vindt ook een groot aanbod van nieuw kantoormeubilair in onze showrooms. Bureaus, zit-stawerkplekken, bureaustoelen, archiefkasten, kantinestoelen, kantinetafels, vergadertafels en vergaderstoelen, ladeblokken. Ons THO team laat het u graag zien.

 

Sterk staaltje THO:

  • U heeft keus uit een grote voorraad, dus snel leverbaar
  • Wij bieden u garantie op het nieuwe en gebruikte assortiment
  • Onze eigen bezorgdienst levert bij u aan de zaak
  • Wij zorgen voor de montage van uw meubilair

 

U vindt ons online, dus altijd bij u in de buurt, ook in Nijkerk! Maar ons verkoopteam staat u graag bij met een gedegen advies betreft de keuze van uw kantoorinrichting. Zo zijn natuurlijk ook combinaties van nieuw en gebruikt kantoormeubilair mogelijk. En wist u dat we ook een ruime keuze hebben uit kantoormeubelen van topmerken als Gispen, Ahrend, Lensvelt, Aspa. Ook hebben we vaak speciale designer-items in ons assortiment.

Neem contact op 

 

Services van de THO

Omdat we het belangrijk vinden om groen te ondernemen, bieden wij u de mogelijkheid om uw huidige kantoormeubel te refurbishen. Wij voorzien desgewenst uw bureaustoel van een nieuwe bekleding, uw bureau kunnen we in een andere kleur spuiten of van een nieuw werkblad voorzien. Zo verspillen we niks én heeft u voor een klein bedrag een kantoor dat (weer) helemaal bij de tijd is. En bent u een sleutel kwijt? Dan leveren wij u graag nieuwe sleutels.

U bent welkom in vestiging:

Apeldoorn

 

Lange Amerikaweg 81
7332 BP Apeldoorn
+31 (0) 55 5400133

Openingstijden Apeldoorn:

 

Maandag van 13.00 - 17.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag: gesloten (Vestiging Terborg zaterdags open van 8.30 - 13.00 uur)

Toon route op kaart

Meer info over de vestiging Apeldoorn? Contactpersonen? Binnenkijken? Klik hier!

Routebeschrijving

Vanuit Nijkerk rijdt u in een klein half uurtje naar onze showroom in Apeldoorn. U volgt de N301/Barneveldseweg in de richting van Barneveld. Voeg in op de A1 richting Apeldoorn. Neem afslag 20 (Apeldoorn-Zuid). Vervolgens linksaf naar Kayersdijk, rechtsaf naar Lange Amerikaweg en u heeft de THO showroom bereikt.

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.