Kantoormeubelen Nijmegen

Terborgse Handelsonderneming, voor nieuwe en zo goed als nieuwe kantoormeubelen in de omgeving van Nijmegen. Uw bedrijf is toe aan een nieuwe uitstraling en uw meubilair kan ook wel een opfrisbeurt gebruiken? De Terborgse Handelsonderneming (THO) levert in Nijmegen en omgeving zowel nieuw als tweedehands kantoormeubilair bij u aan de zaak. Wij bieden u kantoorkasten, ladeblokken, bureaustoelen, bureaus, zit-sta bureaus, vergadertafels en meer van topmerken. Meubelen van Ahrend, Aspa, Gispen, Lensvelt, Kinnarps hebben wij in ruime voorraad en in goede conditie. Maar ook voor nieuw kantoormeubilair bent u welkom bij de THO.

Waarom kiest u voor de THO?

  • Wij bieden garantie op nieuwe en gebruikte kantoormeubelen
  • Uit voorraad zijn grote aantallen leverbaar
  • Kantoormeubilair wordt door ons gemonteerd
  • Wij bezorgen op afspraak

 

Neem contact op 

 

In onze online showroom kunt u alvast bekijken wat we u te bieden hebben. En staat er niet bij wat zoekt, neem dan contact met ons op, zodat het THO team met u mee kan denken. Ook het combineren van nieuwe en gebruikte kantoormeubelen behoort natuurlijk tot de opties. Zodat u altijd een prachtige inrichting vindt die passend is bij uw budget.

THO-services

Als u een bureaustoel heeft die nog lekker zit, maar wel een opknapbeurt kan gebruiken, kunt u terecht bij onze stoffeerderij. Wij maken uw favoriete stoel weer helemaal van deze tijd door deze van een nieuwe bekleding van uw keuze te voorzien. Ook voor een nieuw werkblad, vermiste sleutels of andere kleine reparaties kunt u terecht bij onze technische dienst. Zo blazen we uw gebruikte meubelen nieuw leven in. Fijn voor het milieu en ook uw financiële afdeling zal u dankbaar zijn.

De THO bij u in de buurt:

Huissen

 

Nijverheidsstraat 3
6851 EJ Huissen
+31 (0) 26 3616843

Openingstijden Huissen:

 

Maandag van 13.00 - 17.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag: gesloten 

(Vestiging Terborg zaterdags open van 8.30 - 13.00 uur)

Toon route op kaart

Meer info over de vestiging Huissen? Contactpersonen? Binnenkijken? Klik hier!

Routebeschrijving:

Vanuit Nijmegen rijdt u in ongeveer een kwartier naar onze showroom in Huissen. U volgt de N325 in de richting van Huissen. Bij knooppunt Ressen A15 richting Bemmel volgen. Linksaf naar Karstraat  (N839). Rechtsaf naar Veilingweg en rechtsaf naar Nijverheidsstraat. Daar vindt u ons aan de linkerkant.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.