Kantoormeubelen Rijssen

De Terborgse Handelsonderneming (THO), uw partner in kantoorinrichting in Rijssen en omgeving. U wilt graag uw bedrijf in Rijssen opnieuw inrichten? Bij de THO vindt u alles voor uw kantoor, kantine, magazijn en vergaderruimte. Wij hebben zowel nieuw als gebruikt/ zo goed als nieuw kantoormeubilair. Zo kunt u zelf een afweging maken wat het best bij uw kantoor en uw budget past. Kijkt u alvast in onze online showroom om ons aanbod te bekijken! U vindt hier onder andere kantoorkasten, bureaus, vergaderstoelen, kantinetafels en natuurlijk ook moderne zit-sta bureaus.

De THO voor u:

  • Grote voorraad, ruime keuze
  • Ons team monteert uw meubelen voor u
  • Onze eigen bezorgdienst levert bij u aan de zaak
  • Garantie op nieuwe en gebruikte kantoormeubelen

 

Neem nu contact op 

 

U vindt in onze showroom kantoormeubelen van topmerken zoals Kinnarps, Gispen, Ahrend en Aspa. Ons verkoopteam geeft u graag een passend advies over de in te richten ruimtes in uw bedrijf. Natuurlijk zijn ook combinaties van nieuw en gebruikt kantoormeubilair een optie. Sommige tweedehands kantoormeubelen zijn niet van nieuw te onderscheiden.

Nog meer van THO

U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten en maten kantoormeubelen. Maar de THO biedt u ook de mogelijkheid om uw huidige meubelen een tweede kans te geven. Bijvoorbeeld door uw bureaustoel te voorzien van een nieuwe stoffering in een kleur naar keuze. Ook kunnen we (extra) sleutels leveren bij uw kasten en/of ladeblokken als u deze bent kwijt geraakt. En als u uw vergadertafel of bureau van een nieuw blad wil voorzien, is dat ook voor de THO geen probleem. Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden.

U bent van harte welkom in:

Apeldoorn

 

Lange Amerikaweg 81
7332 BP Apeldoorn
+31 (0) 55 5400133

Openingstijden Apeldoorn:

 

Maandag van 13.00 - 17.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag: gesloten 

(Vestiging Terborg zaterdag open van 8.30 - 13.00 uur)

Toon route op kaart

Routebeschrijving

In een half uurtje bent u al bij onze showroom in Apeldoorn. Gaat u via de Enterstraat naar de Provincialeweg (N347). Rijd via de A1 in de richting van Apeldoorn. Neem vervolgens afrit Apeldoorn-Zuid (afslag 20) en ga linksaf naar Kayersdijk en rechtsaf naar Lange Amerikaweg en aan de linkerkant van de weg vindt u de THO.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.