Dé kantoorinrichter van Ruurlo en omgeving met een mooi assortiment tweedehands kantoormeubilair

De Terborgse Handels Onderneming BV (THO) heeft precies wat u zoekt, en meer dan dat. De gebruikte kantoormeubelen / 2e handse kantoormeubelen welke de THO verkoopt zijn niet uniek, de wijze waarop de THO tweedehands kantoormeubelen verkoopt wel! De THO is ook voor de regio Ruurlo al ruim 25 jaar een servicegerichte én specialistische organisatie welke betaalbare nieuwe en gebruikte inrichtingsoplossingen biedt.

Naast de online showroom biedt de THO u de mogelijkheid om het aanbod ook in real

life te aanschouwen. Vanuit Ruurlo is het niet ver naar een van de THO showrooms!

THO Terborg, Ettensestraat 19, 7061 AA, Terborg (14.000m²)

THO Huissen, Nijverheidssttaat 3, 6851 EJ Huissen (1.100m²)

THO Apeldoorn, Lange Amerikaweg 81, 7332 BP Apeldoorn (1.200m²)

Voor de openingstijden van de vestigingen klikt u hier

Gebruikte kantoormeubelen, nieuwe kantoormeubelen, refurbished en natuurlijk combinaties. De THO levert bedrijfsinrichtingen snel door heel Nederland  met een eigen transport- en montagedienst. Ook in België en Duitsland komt u vrachtauto’s van de THO regelmatig  tegen.

Extreem snel leveren van een tweedehandse kantoorinrichting is voor de THO ook geen enkel probleem, mocht dit met eigen materieel en mensen niet lukken, dan kan de THO altijd vertrouwen op betrouwbare transportpartners.

Het aanbod van de THO is natuurlijk een aanbod waar de afdeling  financiën vrolijk van wordt, maar vergeet u ook de enorme duurzaamheidsaspecten niet! De THO is officieel partner van MVO Nederland; een beter klimaat begint bij dus niet alleen bij uzelf, ook bij de THO! Topmerken kantoormeubilair zoals Gispen, Lensvelt, Ahrend, Aspa, Kinnarps en vele andere zijn altijd voorradig.   

  

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.