Kantoormeubelen Tiel

Dé kantoorinrichter in de omgeving van Tiel met een mooi assortiment tweedehands kantoormeubilairIn de buurt van Tiel op zoek naar nieuwe of gebruikte kantoormeubelen? Dan bent u bij de Terborgse Handelsonderneming BV (THO) aan het goede adres. Maar ook als u liever circulair wilt inrichten met zo goed als nieuw meubilair heten we u van harte welkom in een van onze showrooms.

Waarom u voor de THO kiest:

  • THO heeft een grote voorraad
  • THO geeft garantie
  • THO levert uw meubelen gemonteerd
  • THO heeft een eigen bezorgdienst
Contact opnemen 

 

Natuurlijk kunt u online alvast ons uitgebreide aanbod van gebruikte en nieuwe meubelen bekijken. Maar in een van de THO showrooms zullen onze verkoopspecialisten u graag adviseren over de vele bureaus, vergaderstoelen, zit-/sta bureaus, kantoorkasten, kantinestoelen en bureaustoelen uit ons assortiment. U vindt ons op nog geen een half uurtje rijden vanaf Tiel.

THO service

Als uw meubilair nog in redelijke staat verkeert, maar wel een make-over kan gebruiken kunt u ook bij de THO terecht. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw stoelen van een nieuwe stoffering voorzien in een kleur naar keuze. Ook andere maatwerkoplossingen zijn mogelijk. Wat dacht u van opnieuw poedercoaten van onderstellen of werkbladen vervangen? Het THO team regelt het voor u! Ook als u extra sleutels wilt bestellen is de THO u graag van dienst met onze sleutelservice.

Uw THO vestiging:

Huissen

 

Nijverheidsstraat 3
6851 EJ Huissen
+31 (0) 26 3616843

Openingstijden Huissen:

 

Maandag van 13.00 - 17.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag: gesloten (Vestiging Terborg zaterdags open van 8.30 - 13.00 uur)

Toon route op kaart

Meer info over de vestiging Huissen? Contactpersonen? Binnenkijken? Klik hier!

Routebeschrijving

U rijdt vanuit Tiel over de A15 in de richting van Arnhem. Bij Bemmel linksaf naar N839 (Karstraat). Ga daarna rechtsaf naar Veilingweg en rechtsaf naar Nijverheidsstraat. Welkom in de THO showroom!

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.