Kantoormeubelen Veenendaal

In Veenendaal op zoek naar kantoormeubelen, nieuw of gebruikt? De Terborgse Handelsonderneming (THO) is u graag van dienst! Komt u kijken in een van onze showrooms, dan kunt u met uw eigen ogen ons grote assortiment aanschouwen. Wij zijn al tientallen jaren specialist in kantoormeubilair, zowel nieuw als tweedehands in goede staat. Ons team helpt u graag met het uitzoeken van nieuwe bedrijfsmeubelen. We hebben van alles op voorraad, van kantoorkast tot kantinestoel, van ladekast tot kapstok, van bureau tot vergadertafel en alles daar tussenin.

De THO biedt u:

  • Ruime keuze uit onze grote voorraad
  • Garantie op gebruikt meubilair én natuurlijk ook op nieuwe producten
  • Meubelen die u niet zelf in elkaar hoeft te zetten, wij monteren uw meubilair!
  • Vanaf €250,- gratis bezorging

 

Neem contact op 

 

U wilt uw bedrijf inrichten volgens de laatste trends, of heeft u een vraag over het praktisch inrichten van uw bedrijfsruimte of kantoor? Onze verkoopmedewerkers staan voor u klaar. Zij weten precies wat er mogelijk is. Maar neemt alvast een kijkje in onze online showroom en laat u inspireren. U kunt bij ons terecht voor kantoormeubelen van topmerken. Aspa, Ahrend, Gispen, Lensvelt, Kinnarps, Vitra en andere merken hebben wij vrijwel altijd in ons assortiment.

Meer van de THO

Wilt u graag op uw vertrouwde bureaustoel blijven zitten, maar is die wel aan een opknapbeurt toe? De THO voorziet uw stoel graag van een nieuwe stoffering naar keuze. Ook andere meubelen kunnen we eenvoudig voor u refurbishen, zoals werkbladen vervangen, of reparaties uitvoeren aan kantoorkasten, bureaus, of ander kantoormeubilair. En we helpen u ook graag aan nieuwe of extra sleutels voor uw (archief)kasten of ladeblokken.

De THO vestiging het dichtst bij Veenendaal:

Huissen

 

Nijverheidsstraat 3
6851 EJ Huissen
+31 (0) 26 3616843

Openingstijden Huissen:

 

Maandag van 13.00 - 17.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag: gesloten 

(Vestiging Terborg zaterdags open van 8.30 - 13.00 uur)

Toon route op kaart

Meer info over de vestiging Huissen? Contactpersonen? Binnenkijken? Klik hier!

Routebeschrijving

Onze vestiging in Huissen vindt u op een half uurtje van Veenendaal. U rijdt via de A12 in de richting Arnhem. Bij knooppunt Grijsoord voegt u in op de A50 richting Nijmegen/Eindhoven. Bij knooppunt Valburg gaat u naar de A15 richting Nijmegen-Noord/Bemmel. Vervolgens linksaf naar Karstraat (N839), en rechtsaf naar Veilingweg en rechtsaf naar Nijverheidsstraat. U vindt ons aan de linkerkant.

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.