Kantoormeubelen Wijchen

Dé kantoorinrichter van Wijchen en omgeving met een ruim assortiment gebruikte en nieuwe kantoormeubelen.  Bent u ondernemer in Wijchen en zoekt u voor uw bedrijf nieuw of tweedehands kantoormeubilair? De Terborgse Handelsonderneming (THO) is u graag van dienst. Bij ons vindt u prachtige meubelen voor uw kantoor, vergaderzaal, receptie of bedrijfskantine. 

Uniek aan de THO:

  • Grote voorraad kantoormeubilair
  • Gratis bezorgen vanaf €250,-
  • Uw meubelen worden gemonteerd
  • 24 maanden garantie

 

Neem nu contact op! 

 

U bent welkom in onze online showroom, of in een van onze 3 showrooms in Terborg, Huissen of Apeldoorn. Hier kunt u rustig ons aanbod van gebruikte kantoormeubelen én nieuw meubilair bekijken en testen. Het THO team adviseert u graag, zij kunnen u helpen met bijvoorbeeld een advies over ergonomische oplossingen of praktische indeling van uw werkplek. U heeft een ruime keuze uit vele soorten bureaus, bureaustoelen, zit-/stabureaus, kantoorkasten, kantinestoelen, vergadertafels, enz.

De THO biedt nog meer services

Omdat weggooien zonde is, kunt u uw meubilair ook laten refurbishen bij de THO. Wij voorzien uw vertrouwde bureaustoel in een handomdraai van een nieuwe bekleding, bijvoorbeeld. Ook kunnen we bestaande tafels en bureaus voorzien van een nieuw werkblad, of het onderstel opnieuw poedercoaten indien u dit wenst. En als u een extra sleutel nodig heeft voor uw archiefkast bestelt u deze eenvoudig via onze sleutelservice. We denken graag met u mee over het upgraden van uw kantoormeubelen!

De THO in de buurt van Wijchen:

Huissen

 

Nijverheidsstraat 3
6851 EJ Huissen
+31 (0) 26 3616843

Openingstijden Huissen:

 

Maandag van 13.00 - 17.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag: gesloten (Vestiging Terborg zaterdags open van 8.30 - 13.00 uur)

Toon route op kaart

Meer info over de vestiging Huissen? Contactpersonen? Binnenkijken? Klik hier!

Routebeschrijving

Volg vanuit Wijchen de N847 naar de A73 en rijd in de richting van Rotterdam/Arnhem/Druten. Voeg daarna in op de A50 in de richting Arnhem en daarna de A15 in de richting van Huissen. Bij Haalderen ga linksaf naar Karstraat (N839). Ga daarna rechtsaf naar de Veilingweg en rechtsaf naar Nijverheidsstraat. U vindt ons aan de linkerkant van de weg.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.