Kantoormeubelen Zutphen

Nieuw en gebruikt kantoormeubilair in Zutphen en omgeving, welkom bij de THO! Goed en degelijk kantoormeubilair voor een vriendelijke prijs vindt u bij de Terborgse Handelsonderneming (THO). Bureaus, roldeurkasten, bureaustoelen, ladeblokken, archiefstellingen heeft de THO in grote voorraad en wij leveren u zowel nieuwe als tweedehands kantoormeubelen. Ook in Zutphen en omgeving bieden wij u prachtige kantoormeubels, nieuw én zo goed als nieuw. En wat kunt u van ons verwachten?

  • Garantie, ook op gebruikt meubilair
  • Grote aantallen ook uit voorraad leverbaar
  • Wij monteren uw kantoormeubelen
  • Eigen bezorgdienst

 

Contact opnemen 

 

Neem alvast een kijkje in onze online showroom om een indruk te krijgen van ons assortiment. En als u uw nieuwe bureaustoel het liefst eerst even uittest, bent u van harte welkom in onze showroom waar onze verkoopmedewerkers u graag persoonlijk adviseren.

Services van de THO

U kunt bij de THO niet alleen slagen voor mooie kantoormeubelen, er is meer. Op uw verzoek kunnen wij uw bestaande kantoormeubelen ook refurbishen. Voorbeelden daarvan zijn vernieuwen van oude werkbladen, opnieuw stofferen van zitmeubelen of onderstellen opnieuw poedercoaten. En als u de sleutel van uw kantoorkast kwijt bent, bestelt u bij onze sleutelservice eenvoudig een nieuwe sleutel. En door bruikbare goederen niet weg te gooien, dragen we ook nog bij aan een circulaire economie.

De THO bij u in de buurt:

Apeldoorn

 

Lange Amerikaweg 81
7332 BP Apeldoorn
+31 (0) 55 5400133

Openingstijden Apeldoorn:

 

Maandag van 13.00 - 17.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag: gesloten (Vestiging Terborg zaterdags open van 8.30 - 13.00 uur)

Toon route op kaart

Meer info over de vestiging Apeldoorn? Contactpersonen? Binnenkijken? Klik hier!

Routebeschrijving

Vanuit Zutphen gaat u via de N345 in de richting van Voorst, neem op de rotonde de 2e afslag (N345) in de richting Apeldoorn. Vervolgens neemt u de A1 in de richting Amersfoort. Bij afslag 20 (Apeldoorn-Zuid) verlaat u de snelweg. Linksaf naar Kayersdijk en daarna rechtsaf naar Lange Amerikaweg. U vindt de THO showroom aan de linkerkant.

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.