Kantoormeubelen Zwolle

Terborgse HandelsOnderneming (THO) voor nieuw én gebruikt kantoormeubilair in Zwolle en omgeving. Bent u op zoek naar zo goed als nieuwe/gebruikte kantoormeubelen? En houdt u van een goede service zoals:

  • Reeds gemonteerd meubilair
  • Bezorging bij u aan de zaak
  • Garantie, ook op tweedehands kantoorartikelen
  • Ruime keuze uit een grote voorraad
Contact opnemen 

 

Dan bent u van harte welkom bij de THO, we zijn altijd dicht bij Zwolle met onze online showroom. Maar we begrijpen dat u graag in uw nieuwe bureaustoel komt zitten om te proberen of deze aan uw eisen voldoet. Onze medewerkers adviseren u graag in onze vestiging in Apeldoorn, op slechts 29 minuten van Zwolle.

U kunt bij de THO terecht voor een groot assortiment kantoormeubilair, zoals archiefkasten, zit-/ stabureaus, vergadertafels, kantinestoelen en bureaustoelen. Wij hebben veel kantoormeubilair en kantooraccessoires in voorraad, zowel nieuw als tweedehands. Ook van topmerken zoals Gispen, Lensvelt, Ahrend, Aspa, Kinnarps

Services van de THO

Wij kunnen uw bestaande kantoorinrichting ook nieuw leven inblazen. Zo zorgt u niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Werkbladen vervangen, extra sleutels leveren, onderdelen van kantoormeubelen vervangen, stoelen opnieuw stofferen, het is allemaal mogelijk bij de THO.

De THO vestiging in de buurt van Zwolle:

Apeldoorn

 

Lange Amerikaweg 81
7332 BP Apeldoorn
+31 (0) 55 5400133

Openingstijden Apeldoorn:

 

Maandag van 13.00 - 17.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag: gesloten (Vestiging Terborg zaterdags open van 8.30 - 13.00 uur)

Toon route op kaart

Meer info over de vestiging Apeldoorn? Contactpersonen? Binnenkijken? Klik hier!

Routebeschrijving

Volg vanuit Zwolle de A28 en vervolgens de A50 in de richting van Apeldoorn. Bij knooppunt Beekbergen voegt u in op de A1 in de richting Apeldoorn. Neem afslag 20, Apeldoorn-Zuid en sla linksaf naar Kayersdijk, vervolgens rechtsaf naar Lange Amerikaweg en u vindt de THO showroom aan de linkerkant van de weg.

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.