Archiefkasten

Bent u op zoek naar archiefkasten voor uw kantoor? Dan bent u bij Terborgse Handelsonderneming (THO) aan het juiste adres. THO heeft een uitgebreid aanbod archiefkasten van topmerken. Zo hebben wij archiefkasten van Ahrend, Gispen, Kembo, Aspa, Lensvelt en nog vele andere topmerken. Wij hebben draaideurkasten, roldeurkasten en brandwerende archiefkasten waar u veilig uw boeken, verslagen en papieren in op kunt slaan. U kunt op onze website gemakkelijk filteren op afmeting, merk, kleur, prijs en soort. 

Niet de archiefkast gevonden die u zocht? Neem dan contact met ons op of kom langs in één van onze showrooms. In onze showroom kunt u ons assortiment bekijken en adviseren onze medewerkers u graag. Wij zijn gevestigd in Terborg, Huissen en Apeldoorn. 

Zowel nieuwe als gebruikte archiefkasten

Bij Terborgse Handelsonderming (THO) kunt u zowel nieuwe archiefkasten als gebruikte archiefkasten verkrijgen. Zelf spreken wij liever van 'zo goed als nieuwe' archiefkasten, want alle producten die bij ons binnenkomen worden grondig gereinigd en gecontroleerd op kwaliteit. Voldoet de archiefkast niet aan onze voorwaarden dan wordt de kast niet opgenomen in ons assortiment. Wij geloven in de kwaliteit van onze producten en daarom geven wij zelfs garantie  op (nagenoeg) alle gebruikte archiefkasten. 

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.