Roldeurkasten

Bent u op zoek naar een roldeurkast? Roldeur- of jaloeziedeurkasten bieden praktische archiefoplossingen voor kantoorruimtes. De flexibele indelingsmogelijkheden met legborden, hangmappensystemen, uittrekframes of binnenvakken zorgen ervoor dat uw administratie altijd overzichtelijk gerangschikt en makkelijk toegankelijk is.

Bekijk hieronder onze roldeurkasten. Wij hebben zowel nieuwe als gebruikte roldeurkasten. U kunt ons assortiment gemakkelijk filteren op merk, kleur of de maatvoering. Kunt u niet de juiste roldeurkast vinden? Neem dan gerust contact op met de THO verkoopafdeling. Wellicht komt de roldeurkast die u zoekt op korte termijn binnen.

 

Nieuwe en gebruikte roldeurkasten

Bij de THO vindt u zowel nieuwe als gebruikte roldeurkasten van diverse topmerken. Naast nieuwe roldeurkasten, hebben wij ook een ruim aanbod in gebruikte roldeurkasten. Deze gebruikte roldeurkasten worden door de Terborgse Handelsonderneming bij binnenkomst direct technisch gecontroleerd. Ook worden ze voor levering grondig gereinigd. Hierdoor zien de gebruikte roldeurkasten er uit als nieuw! Wij geven niet alleen garantie op nieuwe roldeurkasten, maar ook op gebruikte roldeurkasten. Bekijk het huidige aanbod op onze website.

Roldeurkasten van topmerken

De Terborgse Handelsonderneming heeft een ruim aanbod nieuwe en gebruikte roldeurkasten van verschillende topmerken, zoals Ahrend, Gispen en Aspa en nog veel meer topmerken! Bekijk al onze merken op onze merkenpagina.

Levering van de roldeurkasten

De Terborgse Handelsonderneming (THO) levert kwalitatief hoogwaardige roldeurkasten uit voorraad in verschillende hoogtes, breedtes en materialen. Van metalen roldeurkasten tot houten roldeurkasten. De meeste kasten zijn voorzien van een topblad. De topbladen zijn te verkrijgen in verschillende soorten prints en kleuren. Hierdoor zijn ze dus altijd goed te combineren met uw (andere) kantoormeubelen.

Wij geven u graag advies

Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste roldeurkast. Onze verkoopadviseurs zijn vakkundig opgeleid en hebben jarenlange ervaring met het inrichten van kantoren en bedrijfsruimte. Bent u op zoek naar een roldeurkast voor een aantrekkelijke prijs? Of vindt u het belangrijk dat de roldeurkasten goed aansluiten bij het interieur van uw kantoor? Bij de Terborgse Handelsonderneming bent u hiervoor aan het juiste adres!

Onze services

Naast dat wij roldeurkasten aanbieden, kunt u bij ons ook terecht voor al uw andere kantoormeubelen. Bekijk bijvoorbeeld ook eens ons aanbod:

  • Archiefkasten

  • Draaideurkasten

  • Kantinestoelen

  • Kantinetafels

  • Vergaderstoelen

U kunt ook de kantoormeubelen bekijken in één van onze showrooms. Wij zijn gevestigd in Apeldoorn, Huissen en Terborg.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.