Schuifdeurkasten

Op zoek naar een schuifdeurkast? De verschillende modellen van de Terborgse Handelsonderneming zijn erg modern en daarnaast ook zeer praktisch. Ook bieden de schuifdeurkasten in sommige gevallen een oplossing voor akoestische problemen. Bekijk hieronder ons huidige aanbod!

Bij THO vind je schuifdeurkasten in verschillende hoogtes, breedtes en kleuren. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om ons assortiment te filteren op merk. Kunt u tussen ons aanbod niet de geschikte schuifdeurkast vinden? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling. Daar helpen wij u graag verder. Wie weet komt de schuifdeurkast die u zoekt op korte termijn bij ons binnen.

 

Zowel nieuwe als gebruikte schuifdeurkasten

Bij ons vindt u naast nieuwe schuifdeurkasten, ook een ruim aanbod in gebruikte schuifdeurkasten van verschillende topmerken. De gebruikte schuifdeurkasten die bij ons binnenkomen ondergaan direct een technische controle. Daarnaast worden ze ook direct bij binnenkomst grondig gereinigd, zodat de gebruikte schuifdeurkasten er weer uitzien als nieuw! Naast dat wij garantie geven op onze nieuwe schuifdeurkasten, geven wij ook garantie op de gebruikte schuifdeurkasten.

Wij helpen u graag

Heeft u advies nodig? Wij staan klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste schuifdeurkast. Onze ervaren verkoopadviseurs kunnen u alles vertellen over het inrichten van kantoren. Bij de Terborgse Handelsonderneming bent u aan het juiste adres!

Onderhoud en restauratie

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het aanschaffen van een schuifdeurkast, maar ook voor onderhoud en restauratie hiervan. Daarnaast kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of advies. Neem contact met ons op via mail of via telefoon op 0315-325523. U kunt ook langskomen in een van onze showrooms bij u in de buurt. Wij zijn gevestigd in Terborg, Apeldoorn en Huissen.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.