Bureaus

Wilt u graag een bureau kopen? THO heeft een groot assortiment bureaus van groot, klein, rond en rechthoekig tot complete hoekopstellingen. Een kantoor bureau is belangrijk onderdeel in elk kantoor. Het is de plek waar u werkt, facturen overmaakt of belt met uw klanten. Bureaus zijn daarom in veel verschillende soorten, materialen en kleuren verkrijgbaar omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft.

Bekijk hieronder ons aanbod bureaus. U kunt gemakkelijk filteren op merk, kleur, prijs of de maatvoering. Kunt u niet het bureau vinden dat u zoekt? Neem dan contact op met de THO verkoopafdeling, wellicht komt het bureau dat u zoekt voor uw kantoor op korte termijn binnen.

 

Zowel nieuwe als gebruikte bureaus

Bij Terborgse Handelsonderneming vindt u zowel nieuwe als gebruikte bureaus van verschillende topmerken. THO kan alle materialen inclusief montage en persoonsgebonden afstelling leveren. Niet alleen nieuwe bureaus, maar ook tweedehands bureaus kunt u in bepaalde opzichten compleet naar wens maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan nieuwe bureaubladen. Wij geven garantie op zowel nieuwe als gebruikte bureaus. Een ander groot voordeel is de snelle levering van THO. Al onze producten worden namelijk uit een enorme voorraad geleverd.

Een standaard, instelbaar, verstelbaar of flex bureau

Of u nou op zoek bent naar een instelbaar kantoor bureau, flex bureau of standaard bureau, de THO heeft het. Complete hoekopstellingen, rechte bureaus of bureaus met een kleine uitbouw. Wij hebben een grote voorraad waardoor u bij ons vrijwel altijd kunt slagen als u op zoek bent naar een bureau voor uw kantoor.

Ergonomisch werken

Een statische zithouding op kantoor is de oorzaak van vele nek en rugklachten. Daarom is het heel belangrijk dat uw werkplek ergonomisch ingericht is. Dit draagt bij aan meer vitaliteit en een betere gezondheid. Daarnaast zijn er steeds strengere eisen en wetgevingen rondom ergonomie gekomen. Daarom voldoet 90% van al onze bureaus aan de Arbo-richtlijnen zodat u comfortabel en ergonomisch kunt werken. Vanuit deze ontwikkelingen is er ook een stijgende populariteit voor zit-sta bureaus. Deze zijn in hoogte verstelbaar waardoor u zowel staand als zittend kunt werken.

Bureaus van topmerken

Bij THO vindt u nieuwe/gebruikte kantoor bureaus van topmerken, zoals:

En nog veel meer topmerken! Bekijk al onze merken op onze merkenpagina.

 Wij denken graag met u mee

THO geeft u graag advies bij het vinden van uw juiste bureau voor uw kantoor en werkomgeving. Onze vakkundig opgeleide verkoopadviseurs hebben ruime ervaring met het inrichten van kantoren. Wenst u een bureau dat goed moet passen bij uw corporate identity? Of bent u opzoek naar een bureau met een aantrekkelijke prijs voor uw portemonnee? Of een combinatie hiervan? Onze verkoopadviseurs zijn van alle markten thuis.

Onderhoud en restauratie

Naast het aanbieden van bureaus kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud en restauratie van uw kantoormeubelen. Voor advies, meer informatie of vragen kunt u contact opnemen via mail op contact@terborgse.nl, via telefoon op 0315-325523 of kom langs in één van onze showrooms in Terborg, Apeldoorn of Huissen.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.