Vergadertafels

Bent u op zoek naar een vergadertafel? Bij THO hebben wij een ruim assortiment vergadertafels. Van groot en klein, van vierkant, rond en ovaal en van 6 personen tot meer dan 12 personen. Het is belangrijk dat u uw nieuwe vergadertafel met zorg uitzoekt. Want naast dat een vergadertafel functioneel is in een kantoorruimte, draagt het ook bij aan de gewenste uitstraling van uw bedrijf. Deze uitstraling is weer van groot belang voor de beleving van de klanten en medewerkers.

Bekijk hieronder ons aanbod vergadertafels. U kunt gemakkelijk filteren op merk, kleur, materiaal of de maatvoering. Vindt u niet de vergadertafel die u zoekt? Neem dan gerust contact met ons op. Wellicht komt de vergadertafel die u zoekt op korte termijn binnen!

 

Nieuwe en gebruikte vergadertafels

Bij THO bieden wij zowel nieuwe als gebruikte vergadertafels aan in allerlei verschillende merken, kleuren en maten. THO heeft een passende vergadertafel voor ieder doel en voor iedere ruimte. Kunt u bijvoorbeeld wel een vergadertafel in het juiste model kunt vinden, maar niet in de juiste kleur? Ook dan biedt THO mogelijkheden! Voor zowel nieuwe als gebruikte vergadertafels bent u aan het juiste adres!

Verschillende soorten vergadertafels

Wij bieden verschillende soorten vergadertafels aan, bijvoorbeeld in verschillende vormen. Een ronde tafel geeft bijvoorbeeld een erg intieme sfeer doordat je tijdens een vergadering met iedereen aan tafel contact kunt hebben. Ovale tafels zijn vooral geschikt voor een kleinere groep tot 8 personen. Wanneer u met grote groepen te maken heeft kunt u ook kiezen voor een rechthoekige vergadertafel. Deze zijn erg praktisch in de ruimte te plaatsen en daarnaast kunnen er veel personen aan deze tafel zitten.

Wij denken graag met u mee

De Terborgse Handelsonderneming helpt u graag bij het vinden van de juiste vergadertafel voor uw kantoor. Onze professionele verkoopadviseurs hebben al vele jaren ervaring met het inrichten van kantoren. Bent u op zoek naar een vergadertafel voor een aantrekkelijke prijs? Bekijk dan ook eens onze tweedehands vergadertafels. Kortom, u kunt bij ons terecht voor al uw vragen en wensen. Kom langs in één van onze vestigingen bij u in de buurt!

Veel meer kantoormeubelen

Naast vergadertafels hebben wij nog veel meer kantoormeubelen in ons assortiment. Benieuwd naar wat wij nog meer te bieden hebben, bekijk dan ook eens:

  • Zit-/ sta bureaus
  • Bureaustoelen

  • Archiefkasten

  • Kantinetafels

  • Vergaderstoelen

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.